İrfan Can Kahveci: "Galatasaray'ı yenip şampiyonluk hesaplarına yeniden başlayacağız"

Alper Yılmazlar

Berlin Panteri
irfan_can_kahveci_super_ligin_yedinci_harikasi_h124647_96016.jpg

Fenerbahçe futbolcusu İrfan Can Kahveci, Galatasaray'ı yenip şampiyonluğa tekrar ortak olacaklarını söyledi.

İrfan Can Kahveci: "Bu maçın önemini herkes çok iyi biliyor. Galatasaray'ı yenerek şampiyonluk hesaplarına yeniden başlayacağız. Hepimiz bunu yapabileceğimize inanıyoruz. Yeni bir sayfa açmak için takım olarak hazırız."

İrfan Can Kahveci: "Artık buna ‘dur’ dememiz gerektiğini biliyoruz. Kötü günleri arkamızda bıraktık. Açıkçası lige verilen Milli ara bize çok iyi geldi. Ben dahil, birçok sakat oyuncumuz takıma katıldı. Diğer yandan Milli göreve giden arkadaşlarımız da moralli ve sağlıklı bir şekilde döndü."

Sen 3 mac pst üste saktlanmadigina sükür et

abi bu nedir ya heriflerde futbolcusu başkanı çaycısına kadar nerdeyse röportaj verdiler yeneceğiz diye bu eziklik psikolojisidir

bizim sergilediğimiz duruşu çok beğeniyorum asil duruş bu herifler zırt pırt konuşurken tek açıklama yapmadı bizimkiler

Çimlere adımını attığın anda fenere gittiğine daha da pişman olacaksın koçum boş yapma izle

kötü gidişe dur demek için daha iyi maç tercih edilemezdi.

şuan vitora barca deplasmanına mı yoksa arenada fatih hocaya karşı oynamak mı istersin diye sorsalar, barca derdi.

Bu tip kritik anlarda yardima kosmak bizim isimiz

☆☆☆☆

kazanırsak bu açıklamalar sayesinde kazanıcaz kaybedersek ft sayesinde

demekki bu arkadas bu macta sakatlanip oyundan cikacak

Ben dahil, birçok sakat oyuncumuz takıma katıldı.

Defol git sahtekar 3 günde mi iyileştin

Lannn dümbük sakatım diye Milli Takimdan Affini istememismiydin, ne ara düzeldin sen..

Geri
Üst Alt