Bu adam haftalarca sakatken yoksunuz, 1-2 maç iyi oynuyor hemen övme şenliklerine başlıyorsunuz.

İrfan'a 11 milyon Euro vermeyen herkese teşekkür ederim.

Hem Gedson hem irfan sıktı artık.Bizim futbolcularımız değiller, umarım önümüzdeki 5 sene içerisinde bunu kabullenebiliriz

3-4 maça sakatlanır, şutörlüğü harici pek bi numarası yok

Cikaldo+Morutan parasına alsak 20 puan fazlamız olurdu.
Terim kahve içecek diye kulübü batırdı yazardın renktaş. 1,5 sezonda 20 takımlı ligde sadece 17 maç 11'i var. 4'ünde falan da devrede değiştirmişler. En çok isteyenlerden biri olmama rağmen iyi ki almamışız diyorum. Kalitesine söylenecek laf yok zaten.

Başaktayken bu sakatlanmıyor mu yazıyorduk.
1648911370367.webp

Terim kahve içecek diye kulübü batırdı yazardın renktaş. 1,5 sezonda 20 takımlı ligde sadece 17 maç 11'i var. 4'ünde falan da devrede değiştirmişler. En çok isteyenlerden biri olmama rağmen iyi ki almamışız diyorum. Kalitesine söylenecek laf yok zaten.
Cikaldo ve morutanla da batirdigi icin kendini notrluyor lakin baktigimizda en azindan elimizde futbolcu var derdik. Terimin uzay antrenmanlarıyla muhtemelen 17 macı bile göremezdi onu da not düşelim.

Fenerde izlemek de hos olmuyor. Oynadığı maçlara genelde etki ediyor.

Cikaldo ve morutanla da batirdigi icin kendini notrluyor lakin baktigimizda en azindan elimizde futbolcu var derdik. Terimin uzay antrenmanlarıyla muhtemelen 17 macı bile göremezdi onu da not düşelim.

Fenerde izlemek de hos olmuyor. Oynadığı maçlara genelde etki ediyor.
Yönetimin iş bilmemesiydi. Görüşmeler falan yapılmıştı. Fener Mesut ile uğraşırken, uyandırmadan bitirmeliydik. Gündeme bile almazlardı o zaman. Daha sonra yönetime kızıp Terim medyaya istiyorum dedikten sonra ucuza alma şansımız yoktu.
Şunu da unutma, şu an tüm takımlarda lay lay lom modu var. Düşecek takımlar dahil her şey %90 belli. Onun rahatlığı var. Sene başı yine eleştirilerin odağı olacaktır. Bizim takımın hala galibiyet alamamasına bu yüzden daha çok kızıyorum.

fenerde orta saha oyuncusu çok olduğu için sakatlanması canlarını yakmıyor

Bana da başından beri antipatik gelen bir oyuncudur. Biraz fazlaca sakatlanıyor ve ceza almaya da meyilli bir tip. Ancak en beğenmediğim yönü olan maç içi devamlılık sorununu büyük ölçüde gidermiş durumda. Top tekniği ve şutörlüğüne laf yok zaten...

Ha, bu arada yeri gelmişken belirteyim; Mert Hakan da Cicaldau' dan net daha iyi orta saha oyuncusu. Keşke başta vaad edilen paradan caymayıp alsalardı bizim yöneticiler; maaşı TL hesabıyla olacaktı zaten...

Arada parliyo diye bu kadar bokunu cikarmamak lazim

Dünyanın umurunda olmayan derbilerinden biri.

irfan kaliteli oyuncu, o rakamlara alınmadığı için mutluyum

Bu it ve Mert Hakan Yavşak bize gol atmak için bir taraflarını yırtacaklar pazar günü. Bunlardan gol de yersek şaşırmam.

İrfan Can Kahveci: “Rakibimiz Galatasaray’ın bir iddiası yok. Tek amaçları bizi yenmek olacaktır.
Kadro kalitesi olarak onlardan üstünüz. Galip geleceğiz.”

Geri
Üst Alt