- 29 Ocak 2023
- 13.931
- 8.022
- 1.203
sakat adamla ne işimiz var ya ? Bir de fenere bonservis mi verelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Archie brown ile kavga etmislerNe yapmış Cenk ile beraber Alvarez'e mi girişmişler.
Alvarez paylaşım yapınca ona yormuşlardı twitter'da doğrudur. Brown'da saçma sapan bir herif dalaşmıştır bunlarla.Archie brown ile kavga etmisler
kafa açmaSeçim şansın olsaydı, İrfan Can Kahveci mi olmak isterdin yoksa Mert Hakan Yandaş mı?
ciddi soru bu. cevaptan kaçınmak en hafif tabirle korkaklıktır..kafa açma
kardeşim neden böyle bir seçimim olsunciddi soru bu. cevaptan kaçınmak en hafif tabirle korkaklıktır..
soruyu yineliyorum: Seçim şansın olsaydı, İrfan Can Kahveci mi olmak isterdin yoksa Mert Hakan Yandaş mı?
Sen inkar etsende ruh göçü ve reenkarne olmak gibi toplumların güçlü bir şekilde savunduğu terimler var. Sen inanmasan da bu olabilir ve ruhun göçebilir.kardeşim neden böyle bir seçimim olsun
Sen inkar etsende ruh göçü ve reenkarne olmak gibi toplumların güçlü bir şekilde savunduğu terimler var. Sen inanmasan da bu olabilir ve ruhun göçebilir.
ben ise sana seçim hakkı sunuyorum
İrfan tabi kiSen inkar etsende ruh göçü ve reenkarne olmak gibi toplumların güçlü bir şekilde savunduğu terimler var. Sen inanmasan da bu olabilir ve ruhun göçebilir.
ben ise sana seçim hakkı sunuyorum
Köpek bedenine hapsolan Doruk dost acını anlıyorum, ama biz Galatasaraylılar mert hakan ya da irfancan olacağımıza yeniden bedenlenme döngüsünden yani samsaradan kurtulup İlahi tözde yani nirvanada yok olmayı tercih ederdik. Gerçi böyle bi seçim hakkı biz fanilere bahşedilmemiştir ama.