Bu herif sözleşme feshine gider devre arası ve okan bey ister kesin

Can uzunu istemez
Ere dinkciyi istemez ama!

Fenere gidip kariyerini cöp eden bir akilsiz daha.

bize gelmemesi kısmen isabet oldu, o sezon gelse muhtemelen şamp biz olurduk, burak elmas parasızlıktan genç kadro kurmak zorunda kalmazdı, ŞL parasıyla iyi transferler yapardık, FT kafaya oynatırdı, yönetim değişmezdi vs vs

bazen ufak etkiler büyük sonuçlar doğuruyor, irfan’ı geçtim o sezon stat zemini boku yemese biz şampiyonduk.

Efsanemiz olabilirdi kendi yolunu kendi çizdi. Fbye gittiğini gazeteci/yorumcu birinden öğrenmiştim Twitter'da. Acayip keyfim kaçmıştı. Acayip Çalım atmıştı fener

Bunlara o kadar hoca geldi geçti hiçbir yabancı hocanın yönetiminde as oyuncu olamadı. Rotasyon oyuncusu olarak da pek verimli olamadı. 1-2 hoca olsa neyse ama bu kadarı tesadüf olmaz. Abdullah Avcı, Okan Buruk, İsmail Kartal ile de en iyi sezonlarını geçirdi. Lokal oyuncunun tanımı. Tjk'ye gidip oranın yıldızı olur Sergen devam ederse.

Bunlara o kadar hoca geldi geçti hiçbir yabancı hocanın yönetiminde as oyuncu olamadı. Rotasyon oyuncusu olarak da pek verimli olamadı. 1-2 hoca olsa neyse ama bu kadarı tesadüf olmaz. Abdullah Avcı, Okan Buruk, İsmail Kartal ile de en iyi sezonlarını geçirdi. Lokal oyuncunun tanımı. Tjk'ye gidip oranın yıldızı olur Sergen devam ederse.
Telsizci Onad baba

bize gelmemesi kısmen isabet oldu, o sezon gelse muhtemelen şamp biz olurduk, burak elmas parasızlıktan genç kadro kurmak zorunda kalmazdı, ŞL parasıyla iyi transferler yapardık, FT kafaya oynatırdı, yönetim değişmezdi vs vs

bazen ufak etkiler büyük sonuçlar doğuruyor, irfan’ı geçtim o sezon stat zemini boku yemese biz şampiyonduk.
Paramız olsa o dönem ghezzal rosier falan alacaklardı Allah korumuş.

Fiziksel limiti düşük bir oyuncu. BŞ de iken maç içi sürekliliği sıkıntılı idi; FB de o limitini zorladığı tek sezonda baş belası oldu, özellikle maçların son dakikalarında en çekindiğim futbolcu idi. Sigara tiryakisi olduğunu duymuştum, verdiği izlenim doğru olabileceğini gösteriyor.

yedek olarak gelsin kavusalim taylani falanda tekrar alalim

Basaksehir ya da ganyancilara gider ismi dahi bizimle yan yana gelmemeli

Ne yapmış Cenk ile beraber Alvarez'e mi girişmişler.

Geri
Üst Alt