Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.527
- 73.085
- 5.188
Bunun gibi dudakları olan insanlardan genelde hiç yarar görmedimÇok karaktersiz bir futbolcu,iyi ki almadık bunu..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunun gibi dudakları olan insanlardan genelde hiç yarar görmedimÇok karaktersiz bir futbolcu,iyi ki almadık bunu..
Oha.Bunun gibi dudakları olan insanlardan genelde hiç yarar görmedim
Oha.
Tespit-ül ŞAHANE ulan!
Makan Hotzabartma veli
Ünide irfanın dudağının tıpa tıpı bi arkadaş vardı, gram faydasını göremedim o yüzden kılım böyle dudaklaraOha.
Tespit-ül ŞAHANE ulan!
heriften en verim alacakları döneminde, herifi bitirdi mou. bir sene önce fener'i tek başına taşımıştı bu neredeyse oysa ki.Fb’nin en tehlikeli futbolcusu net şekilde bu sene 1 gol atmış o da Lille’e karşı Ağustosta sanırım.
Milli takımda oynayıp gol atan adamı yedek bırakırsan küser tabi Lefter olsa da küserdi ki kendisi aslında Mert Hakan gibi Galatasaray’lıydı. Sonradan parasporlu oldu mevkidaşı gibi.
Yerli hocayla oynayıp yabancı hoca varken rotasyonda geriye düşüyor. Vitor - İsmail - Jesus - İsmail - Mou dönemleri arasında performans olarak gözle görülür fark var.Ekli dosyayı görüntüle 285153
Bu kadar olduğunu düşünmemiştim. Geçen sene 30 skor katkısı olan adamdı.
Fizik kalitesi düşük bir adam o yüzden taşımak gerekiyor biraz. Bir de rol vermek gerekiyor, geçen sene solda Tadic sağda İrfan netti hatta son dönemde sakatlanınca Fener bayağı düşmüştü geçen sene.Yerli hocayla oynayıp yabancı hoca varken rotasyonda geriye düşüyor. Vitor - İsmail - Jesus - İsmail - Mou dönemleri arasında performans olarak gözle görülür fark var.