İrfan Can Kahveci'nin Menajerinden Açıklama!

Mert Aydinli

Fenerbahçe hayvani takım kurdu
Taçsız Kral
İrfan Can Kahveci'nin menajeri Batur Altıparmak: "Şu ana dek hiçbir takımla doğrudan bir temas kurmadık. Tekliflerin olduğunu biliyoruz ancak biz de bu aşamada beklemedeyiz. Başakşehir'in İrfan için vereceği karar doğrultusunda hareket edeceğiz." (Goal)

Göksel ile anlaşmadan menajerle anlaşmanın bir manası olmadığı içindir.

Ne beklemesi yav 3 gün kaldı
Hiçbir takımla temas yok nedir başkanlar görüşüyor ne zamandır zaten

Gs ile anlasmamiz yok fenere gidersek bizi suclamayin, parayi veren dudugu calar demis

Daha önce söylediğim gibi fatih hoca hem göksel hem irfanı aramış olsa bizim yöneticilerden daha etkili olurdu

Sövüyoruz, saydırıyoruz da Ahmet Bulut'un tırnağı etmez şunlar.

Yav sal irfanı fener alsın fiyat yükseltmeye çalışıyor bunlar alanın elinde patlar böyle topçular.Alın gelin ordan Gedson'u.

her şey olması gerektiği gibi. resmi görüşme olmasa da nabız yoklanmıştır. yönetim yapmasa ogulcan taylan yapmıstır. irfanla her türlü anlasılır önce kulubü bağlamak gerek. sonra futbolcunun aklını ayarttınız diye baslıklar atılmaya baslanır. malum camianın satılık kalemleri açık bulsak da galatasaray'a zarar versek diye bekliyor.

her şey olması gerektiği gibi. resmi görüşme olmasa da nabız yoklanmıştır. yönetim yapmasa ogulcan taylan yapmıstır. irfanla her türlü anlasılır önce kulubü bağlamak gerek. sonra futbolcunun aklını ayarttınız diye baslıklar atılmaya baslanır. malum camianın satılık kalemleri açık bulsak da galatasaray'a zarar versek diye bekliyor.
@Keramettin TANRIVERDİ

Olmayacak olmayacak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

irfan transferinde peşinde
olmazsa senin o bıyığını diye girecek ;D
rahat olun siz. ben hala olacak diye hissediyorum. uzadı mevzu can sıkıyor ama hocanın tez canlılığı. ya da uzun süre istedi bizimkiler sallamadı hoca da mecbur kaldı. neyse artık.

Anlaşamadılar demek ki hem kuralları çiğnemedik diyebilmek için hem de fenere “bunlar kendileri gelin güvey olmuşlar, bizim gönlünüz hep fenerden yana” ayağı çekiyor olabilirler

Ha bence salsınlar gitsin
Ne zaman böyle zor transfer olsa doğru düzgün verim alamadığımız gibi dünya da para bayıldık hep

Geri
Üst Alt