İrfan Can Transferi Yattı İddiası!

dünya starı ndiyaşeyimiyeye 2.5 verip alalım hemen.

iyi alternatif varsa sorun yok, istenilen rakamlar fazlaydi

Selamun aleykum beyler

aytac-kara-bursa-ya-geldi-11022675_o.webp

İsmi geçen transferlerin uzaması çok hayırlı değildir zaten. Dünya yıldızı almıyorsan tabi. O yüzden benim de umutlarım azaldı. Euro nün kaç TL yaptığını bilmeden 10m fiyat cekerlerse olacağı buydu.

GSC Mobile App

26’ya dayanmis, bir mac var bir mac yoklari oynayan bir oyuncu icin Basaksehir hayal pesinde.

4.5 milyon eurolar konusulurken pek tabii ki olumluydum, ama transfer su noktada yatmasindan daha dogal bir gelisme yok.

neyi idiğü belli olmayan mısırda oynayan bir adam 2+6 yapıyor. İrfana 4.5 olur mu? ver 7-8 al. futbolcuda istiyor. Adam kendini kanıtlamış ligde takımını şampiyon yapmış.

öyle alamadık diye karalar bağlanacak bir durum yok. gelse iyi olurdu fakat 10 milyon verip alınacak da bir isim değil.

çok daha iyi genç yabancı oyuncular bulunabilir daha uygun fiyata.

Hayırlı olması dileğiyle. Zaman kaybetmeden önümüze bakalım, 5 gün kalmış.

orta saha lazım.

Gedson Fernandes h.o. diyecemde kesin yalandir.

Konusulan rakamlara alinmamaliydi zaten. Isteseydik de alamazdik ffp yüzünden.
Fazla oyalandik bu transferle malesef. Mutlaka orta saha lazim bize, akbabayla falan oynuyoruz.

Arkadaşlar konuşulan rakamların sebebi fb tayfası, rıdvan vs... çok pis küfredesim var şeytana...

hic iyi olmadı fenerin kadro zenginleşirken bizim dar olan kadro dahada daralıyor ve yetersiz kalıyor

İyi olmuş, bu kadar fırtınalar yaratacak bir kalitesi yok zaten, niye böyle abartıldı anlamadım.

Geri
Üst Alt