İrfan Can Transferi Yattı İddiası!

Fb irfanı 5-6 verip alırsa sevinirim. Fbye hiç faydası olmaz hatta oynatmazlar bile sırf biz almayalım diye parayı çöpe atmış olurlardı. Ama yalan fb almayacak tek dertleri bize girecek kazığın boyutunu arttırmak.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ya beyler size taaa 2020 Mayıs'ından beri söylüyorum ki bizim İrfan'ı alacak paramız yok. Sizin dediğiniz gibi 4'e 5'e bitmeyeceğini ne zamandır söylüyorum. Gelecekse 8 milyon artı bir oyuncu falan olur minimum. Bu adam zaten değerliydi ama hem takımını şampiyon yaptı hem de Şampiyonlar Ligi'nde fazla dikkat çekti. Şimdi daha değerli. Hadi onu da geçtim devre arası istersen adamlar 8 istese bile 12 ister tabii. Ne bekliyorduk ki? Hayallerde yaşıyor bazıları. Bakalım işimize. Fenerbahçe de eğer İrfan'ı alırsa büyük patlar UEFA'dan. Bu sene şampiyon bile olsalar bekledikleri ekonomik refaha erişemezler çünkü 3-4 sene UEFA tarafından men almaya kadar gider iş.

Zaten niye bu kadar beklenti içine girildi hiç anlamadım. Adamın 2024'e kadar kontratı var ve takımın Visca ile birlikte en öne çıkan topçusu öyle üç beşe niye bıraksınlar ki.

Şikeciler 8milyon euro + Deniz Sürüç'ü onerecekmis. (A Spor).

sezon sonu alırız bizde!!

Uzun zamandır çok formsuz. Ayrıca bir ay sakatlığı varmış. Bizde ne oynayacağı da belli değil. Fiyat iyice arttı...

Hiç bulaşmamak lazım.

İrfan a 10m verelim ama apo ile Yusuf u verip Göksel i alalım yanında

Kalsın.

Bu Gökselin eli tutulmaz.
Olmayan ciğerini ister bu.

Gscimbom mobil

İrfan iyi oyuncu, pandemi olmasa 10-15 arası Avrupa olurdu ama şu dönemde mümkün değil. Verilecek maksimum tutar 6-7 milyon olmalı. O da yerli statüsünde oynadığı için. Biz eğer bu transferi yapabilirsek bir şekilde sittin sene artık yabancı mevzusu olmaz, konuşulmaz bile.

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu adamı kitleyecekler bize.

Bizden başka kimse almaz. Fiyat yükseltmek mallık olur.

Yav olmasın zaten
Bu dönemde böye pahalı transfer yapılmaz

Hem ne zaman bu kadar zorlayarak transfer yapsak hem verim alamadık hem çok para gitti adamlar o maliyetin altında ezildi

Çok daha ucuza çok daha iyi yabancı alınır

Kontenjan gerekiyorsa da elimizde verim alamadığımız yabancılar var, gönder veya lisansı ertelenir

Geri
Üst Alt