İrfancan'ı Takip Eden Taylan'a Taraftarlar Tepki Gösterdi

Taylan'ın yaptığı da karaktersizliktir. Seni sattı bu paraya sattı. Ve yine aynı şey olsa yine satacak.

yav saçmalamayın zamanında tepki koymuştur sonra bi süre geçince görüşmeye devam etmişlerdir, ne yapsın hayatını tamamen galatasaray odaklı ayarlayıp ölene kadar düşman mı olsun herife

en başta fotolarını silip, takipten çıkması şovdu zaten. hiç o topa girmeyeceklerdi. şimdi sezon bitti gel kanka takibe, foto paylaşalım yapınca tepki görür tabi.

Bu futbolcular niye bu kadar mal oluyor diye sormaktayim kendime yillardir.

Normalde böyle şeylere hiç takılmam. Farklı takımlarda oynayıp da can ciğer olan futbolcular olabilir. Bundan daha doğal bir şey yok. Buna 3 büyükler de dahil.
Lakin taraftara şov yapmak için IG'den takipten çıkıp arka planda şekil A'da görüldüğü gibi davranırsan iş değişir ve buna da karaktersizlik denir.

Takip den cikartmayacaktin taraftara oynamak icin. Hele herif daha arkadasinsa, devam takip etmemek baya mantiksiz geldi bana

Yaw bu Irfansiz hep mi boyle yawshaq yawshaq guler? tam bi spoiled brat

Normalde takipten çıkmasa kimse Taylan'a laf etmezdi. Ama bu davranışları samimiyetsiz, çocukça hareketler. Taraftar haklı bu konuda. İrfancan olaylarında hatası olmadığını düşünüyordum ama belli ki tekrar düşünmek lazım o konuyu da.

Ya ne kadar eften püften sebeplere tepki gösteriyo taraftar. takip etsin takılsın bize ne? Sahada işini yapıyo mu yapmıyo mu bakmamız gereken nokta bu

Taylan'in hakkini ne cabuk yiyorsunuz. Adam fenere gitti diye omur boyu kus mu kalacaklar sandiniz. Burada amatorce davranan fatih hocanin kendisiydi. Yonetimi yok sayip ogulcan ve taylan ile irfan'i almaya kalkti. Kiziyorsaniz hocaya kizin.

Ayrica ben Taylan'dan memnumum. Ilk onbir olmasa da kesinlikle kadromuzda bulundurmamiz gerekiyor kendisini. Birakin boyle cocukca isleri.

biraz empati kursalar çözüm basit aslında

Geri
Üst Alt