irina shayk

Blatter'e paraleller kumpas kurdular

Ronaldo eski sevgilisi İrinanın.Ronaldonun sevgilisi ise şu an Dzemailinin eski sevgilisi :D

fft20_mf5665840.Jpeg

çılgın dede Sepp Blatter, İrina Shayk'ı coşturuyor

Barbara Palvin'in de bir skandalının patlamasını bekliyoruz dört gözle. Darısı Barbara'nın başına.. :coffee:

5.jpg

Ronaldo da irina'yı bu hatunla aldatmış.

Karşılıklı goller atılmış ama avantaj ronaldo da

Seppblaterin fifadan götürdüğü parayı, ronaldo daha kazanamamıştır. Eğer para içinse doğru olabilir. Fifanın 1.5 milyar dolar parası olduğunu düşünürsek blatter irinaya kimbilir kaçpara harcamıştır

onayladım arkadaşlar irina vermıs gönlünü para karsılıgı

Vay adaletine 79 yaşındaki amcaya sevgili olmuşsa vay bizim halimize bizim amcadan farkımız ne lan İrina.

Vay adaletine 79 yaşındaki amcaya sevgili olmuşsa vay bizim halimize bizim amcadan farkımız ne lan İrina.

boşver hacı. Kimle yatıp kalktığı belli değil , hiç olmasın daha iyi. Kadın Ronaldo gibi bir Adamı bile aldattıysa , seni beni uykumuzda öldürür

Bu kadar konuştuk ama doğru olup olmadığını bile bilmiyoruz. Kimsenin günahına girmeyelim boş yere...

boşver hacı. Kimle yatıp kalktığı belli değil , hiç olmasın daha iyi. Kadın Ronaldo gibi bir Adamı bile aldattıysa , seni beni uykumuzda öldürür

Bu kadar konuştuk ama doğru olup olmadığını bile bilmiyoruz. Kimsenin günahına girmeyelim boş yere...

Bir Behlül kadar olamadık :D

v201004111126360375603.mp4.jpg

param olsun barbara palvin, rihanna, scarlet johanson, eva green, kate upton, irina ile kendimi bir şatoya kapattcam.

Yasin Şimşek'i yasaklayalım birkaç gün bence, bir de Yasin Şimşek ile beni karıştırmayın. Geçen birisi öyle karıştırdı ne içiyorsun falan diye, doğruyu anlatmak zaman aldı :38573:

Geri
Üst Alt