İş İnsanı Muhsin Bayrak: "Chelsea'nin %90 bizde olduğunu söylüyorlar"

Valla abramovic bu problemli düzende kulübü sadece emanet ediyor bence. Avrupa zaten Rusların her malina çökme eğiliminde. Bu iş olursa klüp yine abramovicin olur.

??????????????????????
1646825953049.webp

Madem sponsorluk iyi birsey degil, NEF neden 100 milyonluk sponsor olsun?
Derdin Burak Elmas donemi ise bence %100 gidecekler. Her kurusa ihtiyac var
nef o kadar para verdi baskete takımın başında hoca yok dün mahalle takımını yenemediler yatırımın ne para ne başarı anlamında geri dönüşü yok rezillik ile kalıyoruz

8 milyar sterlin serveti varmis. Chelsea'nin degeri ne kadar acaba? 3 diyen var

Madem sponsorluk iyi birsey degil, NEF neden 100 milyonluk sponsor olsun?
Derdin Burak Elmas donemi ise bence %100 gidecekler. Her kurusa ihtiyac var
nef gs'nin ve ülkenin ekonomik durumundan yararlanıyor adlarını duyuruyor
buradan yaptıkları harcama kadar kar elde etmeli bu süreçte mümkün değil

Muhsin başgan Chelseayi paf takımımız yapacak. 😍

kurulu sistemin içine sıçarlar mı acaba en çok onu merak ediyorum. paran olabilir kulüp alabilirsin ama yönetimi problem asıl. almasından çok sonrasını merak ediyorum ben

2 milyar dolardan bahsediliyordu.
2 milyar dolar gibi bir parayi futbola yatiracak olsam chelsea'yı niye alayım lan 3 tane premier lig kulubu alirsin o paraya.

3 tane premier league kulubunu vermezler ama bir kisiye ;)
eş dost akraba dağıtırlar yeter ki paradan haber versinler.
Acun 2.lig takimini 30 milyon sterline almis. 100 milyon da transfere harcasa hadi 200 harcasın bir sene sonra premier lige cikip düşse o parayı indirir cebe.
Acayip bir piyasa üst seviye takımların sadece sponsorluk bedelleri senelik 100 milyon euro. Bu da satın alırken daha yüksek bedeller demek. Gideri fazla mı muhtemelen, gelir gider durumu kafa kafaya olur bence bas takımları almak mantıklı bir yatırım değil ha abromovic gibi kara parayı aklayacak bir yer lazımsa neden olmasın ve ayrıca gelsinler biraz da bizde harcasınlar yav.:asd:

Geri
Üst Alt