Işıl Alben | Genel Koordinatör

Cevap: #10 Işıl Alben | KAPTAN

Yine Fenerbahçe maçı sonrası kendisi hatırlanmış ki eleştiriler haklı ama çoğu insan bilmez iki ameliyat sonrası yaşadıklarını evet etkisiz oynuyor,Birsel'i savunamadı vb... birçok şey üretilir ama bende istemsiz bir sevgi var ne yaparsa yapsın kızamıyorum.:)

abi ben encok sayı atmasından cok birsele bomboş 3 lük attırmasına kızıyorum. kactane salladı o 3 lüklerden. birsel nedense birtek bize coşuyor. acın başka macları görün. birseli bukadar boş bırakmayacaksın. birde boşken 3lük atıyimmi atmayimmi diye tereddüt etmiceksin atıcaksın. 5 keremi kacırdın. eger boşşan gene atıcaksın.

Saygılar kaptan. :bid:

Maçın en iyisiydi bugün. Takımda üçlü çektirdiği için kalmıyormuş demekki. :tiphat:

Bench oyuncusu olur normalde ama en iyi bayan yerli guard kendisi.. o yüzden hep ilk 5'te.. Kalitesi yerlerde.

215368_142640252472414_139255322810907_249300_1634263_a.jpg

Kaptan :bid:

Dupree'nin haftanın Mvp'si olduğu Eurolig'de 24 ranking ile ikinci oldu.Kendisiyle aynı puanı yapan (Mandir,Powell,Wauters) üç oyuncu daha var.Bir güzel noktada aynı puanı yaptığı diğer üç oyuncudan yaklaşık bir 10 dakika az oynamasına rağmen bu istatistiği yapmış.Tebrikler kaptan.

Dupree'nin haftanın Mvp'si olduğu Eurolig'de 24 ranking ile ikinci oldu.Kendisiyle aynı puanı yapan (Mandir,Powell,Wauters) üç oyuncu daha var.Bir güzel noktada aynı puanı yaptığı diğer üç oyuncudan yaklaşık bir 10 dakika az oynamasına rağmen bu istatistiği yapmış.Tebrikler kaptan.

birdaha fener macındaki gibi leş olmasında bukadar iyi olmasada olur.

Isil gecirdigi ciddi sakatliklar sonrasi malesef bitti, Ugur Ucar'a dondu. Umarim eski formunu yakalar diyecegim ama pek umudum kalmadi.

Oyun kuruculuğu topu yarı sahaya kadar getirmek zanneden oyuncumuz kendisi.

En zayıf halka, zincirin kırıldığı nokta ne yazık ki

[video=youtube;7CiSQaID9Mk]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7CiSQaID9Mk[/video]

Işıl'ın sorunu nedin bilmiyorum. Ancak kapasitesi bu değil kesinlikle. Sakatlıktan önceki Işıl en az Birsel seviyesinde idi belki de daha iyi idi. Sakatlıktan sonra ise o Işıl gitti başka bir Işıl geldi. Ürkekliği bir türlü atamadı üzerinden. En müsait pozisyonda bile potaya bakmıyor artık. Bunda en büyük kabahat Ceyhun Hoca'nındır.

Basketbolumuzun Sabri Sarıoğlusu...

harbiden mi, ben iyi diye biliyordum, basketbolumuzun ardasi diye biliyordum

Işıl'ın sorunu nedin bilmiyorum. Ancak kapasitesi bu değil kesinlikle. Sakatlıktan önceki Işıl en az Birsel seviyesinde idi belki de daha iyi idi. Sakatlıktan sonra ise o Işıl gitti başka bir Işıl geldi. Ürkekliği bir türlü atamadı üzerinden. En müsait pozisyonda bile potaya bakmıyor artık. Bunda en büyük kabahat Ceyhun Hoca'nındır.

Sahadaki görevi yabancılara top taşımak olan oyuncu şut atmaya da, penetre etmeye de korkar boş veya dolu olsun.

Geri
Üst Alt