Şaka mıydı bu? Dee ve bu olayın alakası ne? Dee bize gelmek için uğraştı. Fener'e gıcıklık olsun diye. Hatta Fener'in verdiğinden çok daha az paraya geldi. Diğeri de parasını alamayıp, indirim isteme durumu, ne alaka yani. İndirimi kabul ettiler bir çoğu. Çünkü teklif falan gelmedi kimseden. Ayrıca o kadar çok şey söyledim, arasından tek bir şeyi cımbızla çekmen de güzel.
Bırak ya ne söyledin de cımbızla çekmişim, XXX'in yerine sokaktan şunu koy daha iyi oynar yhaa muhabbetine mi cevap vereceğim. O kadar çok şey neymiş merak ettim 2 satır yazıda, herhalde eksik falan görünüyor bende.
1.Dee Fener'e gıcıklık olsun diye daha az paraya gelmedi, geçen seneki koçlarının kalma + lüks ev şartı sundu onlar da kabul etmedi yani Fenerbahçe kabul etseydi sezon bittikten 3 gün sonra imzalardı, amacı gıcıklık olsa masaya bile oturmazdı onlarla.
2.Parasını alamayıp isteme durumu değil Fenerbahçe kontrattaki miktarı azaltalım -ciddi miktarlarda- kötü durumdayız dedi onlar da Galatasaray'a gideriz diye tehdit edip indirtmediler. Birsel de yeni sözleşme imzaladı. Bunları artık sağır sultan bile duydu, sen bilmiyorsan senin sorunun.
3.Dee olayı ile de gayet alakalı, üstte centilmenlikten almadılar diyorsun, Fenerbahçe mali krizde adamlara tekme atmayalım demek ile onların -bana göre kağıt üstünde- büyük bir hata yüzünden kaybettikleri oyuncuyu almak centilmenlik açısından ne kadar farklı acaba?
4.Teklif falan gelmedi komedi kaç yıldır yokluyoruz biz Birsel-Esmeral-Nevriye üçlüsünü, daha 2 sene önce Birsel'e Fenerbahçe'den aldığının 2 katını teklif ettik gelmedi. Bugün öyle bir durum olsun sabaha kadar beklemeden teklif yaparız, öyle bir ihtimal olacak biz de teklif yapmayacağız onlar da indirimi kabul edecekler cidden komik.
Şuraya 1 maç izleyip 2 satır haber okuyarak geliyorsunuz ondan sonra cımbızla seçmen güzelmiş.