Işıl Alben | Genel Koordinatör

Cevap: #10 Işıl Alben | KAPTAN

Işıl Ceyhun'dan önce Eurocup'ta 9 sayı 6 ribaund 6.2 asist, ligde 8.1 sayı 5.3 ribaund 4.2 asist, sakatlandığı maç 15 dakikada 13 sayı 4 ribaund 4 asist

Sorun gayet ortada. Bu takımda transferden, yerli oyuncuların verimine, savunmadan hücumdaki saçmalıklara kadar her şeyin sorumlusu Ceyhun'dur.

onlarmı tutacak matovic ile nevriyeyi.....sacma sapan yardımlar yüzünden 20 tane boş atış kullandılar....

Tutmaktan bahsetmiyorum dostum. Şuta el göstermekten bahsediyorum. Bu bile yeterli olabilirdi. En azından %78 ve %54 gibi hayvani bir yüzdeye ulaşamazlardı.

Ya onlar şut mu %90'ı penetre. Potaya yaklaş fırlat başka bir şey yok WNBA'de %30 falan air ball atıyor zaten. :asd:

İstatistiklerde penetreler, orta mesafe ve uzak mesafe şutlar görünmediği için bilemeyeceğim detayını. Bizle oynadıkları maçlar haricinde de zaten takip etmiyorum kendisini. Siz öyle diyorsanız öyledir.

Potaya yaklaş fırlat, WNBA'de %30 falan air ball atıyor dediğin kadın Dünya'nın en iyi 3 oyuncusundan biri.

İstatistiklerde penetreler, orta mesafe ve uzak mesafe şutlar görünmediği için bilemeyeceğim detayını. Bizle oynadıkları maçlar haricinde de zaten takip etmiyorum kendisini. Siz öyle diyorsanız öyledir.

Boş kalmadıkça atmaz şut kolay kolay penetre eder faul alır. Sayılarının da %90'ı penetre + serbest atıştır. Zaten Angel'ın berbat şutör olduğu tartışmaya açık konu bile değil kimse aksini söylemez.

%30 air ball attığını nasıl hesapladın merak ettim, yalanın daniskası bu söylediğin, sırf eleştirmek için yazılmış bir kolpa olmuş.

İstiyorsa en iyisi olsun hücum tarzı farklı mı? Sırf cevap olsun diye yazmışsın işte.

İyi de işe yaradıktan sonra hücum tarzının ne önemi var? İkiz kulelerimiz ile potayı bile göstermeyeceğiz diye övünürken 25 sayı buldu bu kadın. 8/14 ile oynamış.

Kusura bakmayin da, Isil ne zaman iyiydi ki? Hoca´yla alakasi yok bunun. Isil´i ben hic begenmedim bugüne kadar. Damarizm Galatasarayli oldugu icin seviliyor. Baska da bi numarasi yok. Galatasaray´daki Türklerin hicbirinde bi numara yok. Sayi atamayan bi topluluk. Rezalet resmen. Bu jenerasyon yaslanmadan Fenerbahce´yi gecmemizin imkani yok. Nerden toplayacaksin Türkleri? Milli Takimin etkili oyunculari onlarda. Kenar süsleri bizde. Fark burdan kaynaklaniyor.

Kusura bakmayin da, Isil ne zaman iyiydi ki? Hoca´yla alakasi yok bunun. Isil´i ben hic begenmedim bugüne kadar. Damarizm Galatasarayli oldugu icin seviliyor. Baska da bi numarasi yok. Galatasaray´daki Türklerin hicbirinde bi numara yok. Sayi atamayan bi topluluk. Rezalet resmen. Bu jenerasyon yaslanmadan Fenerbahce´yi gecmemizin imkani yok. Nerden toplayacaksin Türkleri? Milli Takimin etkili oyunculari onlarda. Kenar süsleri bizde. Fark burdan kaynaklaniyor.

2007-2008 sezonu : 13.2S, 6R, 4.8A ve 2.4TÇ

2008-2009 sezonu : 8.20S, 5.1R, 4.3A ve 2.9TÇ.

%30 air ball attığını nasıl hesapladın merak ettim, yalanın daniskası bu söylediğin, sırf eleştirmek için yazılmış bir kolpa olmuş.

Yahu mübalağa diye bir şeyden haberin var mı senin? Suç bende 5 yaşındaki çocukla tartış daha iyi, iyi kötü anlar bir şeyler. Ömründe Fenerbahçe maçları dışında Angel'ı izlemişsindir bana Angel'ı anlatıyorsun. Kolej yıllarından beri izlerim Angel'ı air balları hep alay konusu olmuştur geçen senede WNBA'de fazlasıyla muhabbeti yapıldı.Forumda WNBA başlığını bul orada da yaptık muhabbetini. Bilgi yok ama çene durmuyor maşallah.

Fırat'ın verdiği istatistikler yetmez belki Işıl'ın Ceyhun hocadan önceki Fenerbahçe maçları:

2007-2008 Sezonu

Normal Sezon 1.maç: 12 sayı 7 ribaund 3 asist 2 top çalma

Normal Sezon 2.maç: 12 sayı 6 ribaund 5 asist 1 top çalma

Play-Off 1.maç: 13 sayı 4 ribaund 10 asist 2 top çalma

Play-Off 2.maç: 16 sayı 2 ribaund 1 asist 2 top çalma

Play-Off 3.maç: 13 sayı 2 ribaund 6 asist 2 top çalma

Play-Off 4.maç: 9 sayı 8 ribaund 2 asist 2 top çalma

Play-Off 5.maç: 13 sayı 1 ribaund 3 asist 4 top çalma

2008-2009 Sezonu

Cumhurbaşkanlığı Kupası maçı: 10 sayı 6 ribaund 8 asist

Normal Sezon 1.Maç: 8 sayı 4 ribaund 2 asist 2 top çalma

Normal sezon 2.Maç: 12 sayı 7 ribaund 4 asist 3 top çalma

Play-Off 1.Maç: 13 sayı 4 ribaund 10 asist

Play-Off 2.Maç: 6 sayı 1 ribaund 1 asist 5 top çalma

Play-Off 3.Maç: 13 sayı 4 ribaund 4 asist( 2/3 2 sayı, 3/3 3sayı, sakatlanıp sadece 15 dakika oynadığı maç)

Hala suç hoca da değil, tabi sen 2 maç izleyip Ekaterinburg maçından sonra milete kapak takıyordun Ceyhun Yıldızoğlu diye Casares(2), Fenerbahçe (2), Ceyhan maçlarından sonra göremedik seni.

Yahu mübalağa diye bir şeyden haberin var mı senin? Suç bende 5 yaşındaki çocukla tartış daha iyi, iyi kötü anlar bir şeyler. Ömründe Fenerbahçe maçları dışında Angel'ı izlemişsindir bana Angel'ı anlatıyorsun. Kolej yıllarından beri izlerim Angel'ı air balları hep alay konusu olmuştur geçen senede WNBA'de fazlasıyla muhabbeti yapıldı.Forumda WNBA başlığını bul orada da yaptık muhabbetini. Bilgi yok ama çene durmuyor maşallah.

Ooo çok pardon usta. İsterse %40 airball atsın her maç sana dönüp 20 küsürü atıyor mu, hem de çok yüzdeli, sen gelmiş küçümsüyorsun. Git sen WNBA'de koçluk yap, ya da gel bizi çalıştır hocam.

Geri
Üst Alt