Işıl Alben | Genel Koordinatör

Cevap: #10 Işıl Alben | KAPTAN

4-5 sayi attigi zaman kazaniyoruz zaten. Sorun orda zaten. Yabancilarla nereye kadar?

Abi sorun Işıl'da ya da Taurasi'de değil. Her yenildiğimiz maç faturayı bir oyuncumuza kesiyoruz. Takımda gönderilecek o kadar oyuncu varken Işıl şöyle Işıl böyle demek taraftara yakışmıyor. Senin takımında Melisa Can bile süre alırken Işıl'a laf etmek gereksiz. Alba sezonu kapattı, Ticha ve Litvanyalı bir uzun alındı. Ortada bile yoklar. Bu şube yönetimiyle ve bu koçla oyuncular da istikrarsız doğal olarak. Bence iyi bile dayanıyorlar.

yav tmm kocda, yönetimde hemfikirizde

20 atis yapip birini bile sokamamak elestrilmezmi?

simdi iyi oynadi amenna ama 2 senedir neler cektik?

yav tmm kocda, yönetimde hemfikirizde

20 atis yapip birini bile sokamamak elestrilmezmi?

simdi iyi oynadi amenna ama 2 senedir neler cektik?

Takım iyi olmayınca top birinin elinde patlıyor işte, sonra da o günah keçisi oluyor. Tabii ki süper bir oyuncu değil Işıl, Birsel'in gerisinde ama her maç her maç da Işıl Işıl demenin bir anlamı yok. Takımı tüm sezon takip ettiyseniz genel bir başıbozukluk olduğunu fark edersiniz.

Takım iyi olmayınca top birinin elinde patlıyor işte, sonra da o günah keçisi oluyor. Tabii ki süper bir oyuncu değil Işıl, Birsel'in gerisinde ama her maç her maç da Işıl Işıl demenin bir anlamı yok. Takımı tüm sezon takip ettiyseniz genel bir başıbozukluk olduğunu fark edersiniz.

bence isilin sakatlanmadan önceki hali muhtesemdi... elestirenlerde onun icin elestiriyor ztn ...

tamam takimda kötü olabilir ama 20 atisin 1 ni sokamamak farkli bir olay, ne biliyim her turnikede blok yemesi mesela, birseli tutamamasi, bunlar bireysel selerdir...

Cebimizde olan tek şey Işıl ın bize çok şey verdiği

ama yetmez sakatlığı sonrası bir türlü eskisi gibi olamadı

seneye çok şey değişecek gibi eski Işıl ı göreceğiz buna eminim.

bence isilin sakatlanmadan önceki hali muhtesemdi... elestirenlerde onun icin elestiriyor ztn ...

tamam takimda kötü olabilir ama 20 atisin 1 ni sokamamak farkli bir olay, ne biliyim her turnikede blok yemesi mesela, birseli tutamamasi, bunlar bireysel selerdir...

İşte sorun da o, sürekli Birsel'le karşılaştırıyorsunuz kızı. Işıl zaten Birsel seviyesinde bir oyuncu değil ki, o potansiyeli yok. Sabri'ye niye Alves kalitesinde değilsin diye kızmak gibi bir şey bu. Kızacaksınız yönetime kızın, niye daha iyisini almıyorsunuz diye. Onlar da Birsel'den başka daha iyisi yok ki diyecekler, ki haklılar. Asıl sorun da bu.

elestirenlerde bosuna elestirmedi isili, her fb macinda birseli yildiz yapti resmen...

ztn galatasarayliligina laf eden yok, performansi kötüydü elestirildi.

Üçlü çektirmekten başka ne işe yaradı?

Amigoluk yapıyor sadece

Sanki önceden iyiydi (Bu en fazla bir yıldır bayan basketbolu izleyen bir bok bilmeyen kesim.)

Işıl=Sabri

Bunlar eleştri mi?

Kaç maçtır Birsel'i yıldız yapan da Prince, geçen maç Birsel 14 sayının 9'unu Işıl sahada yokken bomboş attı ama Birsel'i yıldız yapan yine Işıl oldu burada.

Bir şeyi anlamıyorum

Işıl'ın kötü değil rezalet oynadığı maçtan sonra buraya eleştiri yazıyoruz

Amacimız ya ışıl ın daha iyi olması ya da Galatasarayımıza yakışan bir guard alınması

İyi oynayıca gelip hadi şimdi neden eleştirmiyorsunuz diye diyenleri anlamayamıyorum

İyi oynasın, başımızın üstünde yeri var

Bir maçla kral yapmak veya bir maçla harcamak yanlış

Sezon geneline bakılır bir yorum yapılırken

Kalan 2 maç yine iyi oynasın

Bizi şampiyon yapsın

Zaten kimse ışıl a laf söylemez

ışıl son maçta kaç sayı attı bi ara bakayım dedim maça ışıl 3 lüğü takmıştı.

Işıl'ın bu maçta en az 10 sayı atması lazım.

Işıl her fb maçında nedense dökülüyor. Nezaman fb maçında turnikeye gitse kesin blok yiyor.

Yarı sahaya kadar top getirme işlemini yapabilseydin keşke

bu nasıl galatasaraylı ya.takımına bu kadar zarar veren başka oyuncu görmedim.ceyhun ile elele takımın içine ettiniz....

Bir şeyi anlamıyorum

Işıl'ın kötü değil rezalet oynadığı maçtan sonra buraya eleştiri yazıyoruz

Amacimız ya ışıl ın daha iyi olması ya da Galatasarayımıza yakışan bir guard alınması

İyi oynayıca gelip hadi şimdi neden eleştirmiyorsunuz diye diyenleri anlamayamıyorum

İyi oynasın, başımızın üstünde yeri var

Bir maçla kral yapmak veya bir maçla harcamak yanlış

Sezon geneline bakılır bir yorum yapılırken

Kalan 2 maç yine iyi oynasın

Bizi şampiyon yapsın

Zaten kimse ışıl a laf söylemez

ee yani, samsun baskete ebemi getirsem o da oynar. böyle büyük maçlarda ışıl sahada yok nedense

sen bizim kadın basket maçlarındaki amigolarımızdan ol,sabri gibi üçlü çektir gerekirse ama rica edicem çek git artık

Bir sezon yatar

Bir çeyrek oynar

O maç sonu gelip hani ışıl a laf söyleyenlerde nerde diyen olur

İşte seri bitti

Ne oldu

Ne yazık ki eleştirenler haklı çıktı

Keşke yanilsaydık, keşke ışıl utandırsaydı bizi

Maç sonu salonda zor tuttum kendimi laf etmemek için

Işıl varken, ceyhun gitse ne olur, Dee kalsa ne olur

Yazık, bize bunu layık görenlere yazık

Hep diyorum ama dayanamayıp gidiyorum maça

Ama seneye işıl kalırsa Eurolegue finali olsa gitmem artık salona