Işıl Alben | Genel Koordinatör

Cevap: #10 Işıl Alben | KAPTAN

:o

Eleştiri,beğenmeme tabiki olucak, mantık çerçevesinde olsun sadece.Yüzeysellik ve içi boş eleştiri konusunda tavan yaptınız artık.Bekleyin biraz kötü oynadığı bir maç olsun o zaman yüklenirsiniz yine.

Neyine bekleyeceğiz, siz bekleyin iyi oynadığı maç olsun. Kızın zaten oynadığı 10 maçın 9'u kötü, niye bekleyelim ki?

30 sayı fark attığımız maçtaki performansı ile övülmeye çalışılıyorsa durum zaten vahim.Rakibin savunması düşmüş fark olunca orda attığı boş şutları sokmuş bununla övülüyor. Oyuncuyu her zaman başabaş giden,rakip savunmaların üst düzey olduğu maçlarla analiz edebilirsin

Kimsenin kimseyi övdüğü yok.O kadar kaptırmışsınız ki kendinizi okuduğunuzu bile anlamıyorsunuz.30 sayı fark atılınca girdi oyuna,sayılarını da o arada attı zaten:o Çin maçı önemsiz,Çek maçı önemsiz biri Dünya sıralamasında 4. diğeri 7. ABD maçı önemli ama.Dünyada bir ABD var.Herkesi o maça göre değerlendirmek gerek.Çünkü diğerleri savunma yapmıyor hem fark 30 olunca oyuna giriyor Işıl.

Ya komik bile değil bu zırvalar.Işıl yetersizdir,kötüdür vs. ama bu kinle,bu saçma takıntılarınızla yaptığınız sallmalarınızın "yüzeysel ve içi boş" olduğu gerçeğini değiştirmez.

Konuşunca suçlu oluyoruz da bu gün yine maçı kaybetmemizin baş sorumlusuydu. 15 saniye kala top çalma hevesi nedir karşında Becky Hammon gibi bir isim varken? Bomboş koridor verdi ve maç gitti. Maalesef yine yola Işıl ile çıktık bir sezon daha

Nasıl bu kadar süre alıyor hayret hiç mi oyuncu yok onun yerine

Bu kıza ne zaman savunma yapmayı öğretcez ya da öğrenebilcek!!!

İsteyen istediğini desin ama bu maçın verilmesinde 1 nuamralı etkendi özellikle ezdiği toplar ve hücumda 8 saniyeden önce tek bir hamle bile yapmamasıyla

Konuşunca suçlu oluyoruz da bu gün yine maçı kaybetmemizin baş sorumlusuydu. 15 saniye kala top çalma hevesi nedir karşında Becky Hammon gibi bir isim varken? Bomboş koridor verdi ve maç gitti. Maalesef yine yola Işıl ile çıktık bir sezon daha

Yapılabilicek en boş yorum.Gerçekten b.k atamak için şekilden şekile giriyorsun.Koçun söylediği çok açıktı,nerenle dinledin?Top çalmak için hamle yapıcaksın tabiki,faul ahkkın da dolmamış ne halt ediceksin? Orda faul yapıyorsan o topu potaya attırmıyacaksın.Nevriye'ye laf söyle.Ama yok amaç b.k atmak olsun.Tükürdüğünü yalamamak için her türlü sallamak serbest tabi.

asist 0 şut 0 insiyatif 0 top çalma 100 hücum ribaundu 100 hırs ve gayret 100

potaya top değdiremiyor daha...:mad: sabri bile daha yarralı sizi düşünün artık...

Siz hala savunun bakalım 22 dakika oynayıp sayısı ve asisti olmayan bu güzide oyun kurucuyu.Son pozisyon yaptığı hata rezillikti.Onun savunması olamaz.Top çalmaya çalışırsın ama çemberin tarafını açmadan elini sokarsın.Rakibe koridor vermezsin tabi az biraz fundementalin varsa

Kimsenin birşeyi savunduğu yok Onur yine söylüyorum,yıllardır şampiyonluğu Fenere kaptırmamızın tek sebebi Işıl,yok Suriye deki sorun Işıl,11 eylül Işıl vs. seviyesinde her şeyin üzerine yıkılmasını anlamıyorum.Hepsi bu.

Ha birde şu var.Geçen gün 30 sayı farkla biten bir maçta 10 sayı attı diye övmeye gelmiştiniz.Ben de başabaş giden maçlar kriterdir ne zaman başabaş giden bir maçta sayı asist katkısı yapar o zaman gelin demiştim. Bu gün başabaş bir mücadele 22 dakika 0 sayı 0 asist

Kimsenin birşeyi savunduğu yok Onur yine söylüyorum,yıllardır şampiyonluğu Fenere kaptırmamızın tek sebebi Işıl,yok Suriye deki sorun Işıl,11 eylül Işıl vs. seviyesinde her şeyin üzerine yıkılmasını anlamıyorum.Hepsi bu.

Tek suçlu mudur bilmem ama suçlulardan biri.Her sene yabancı kalitesi olarak Fenerin üstünde olsak bile Fener şampiyon oldu.Çünkü Birsel ve Nevriye bizim Işıldan hiç bir dönem alamadığımız katkıyı verdiler. Terazinin dengesini onlar değiştirdi

ışıl gibi kuanitra gibi oyuncuların bulunduğu ülke madalya alamaz alsa bile birsel gibi nevriye gibi oyuncularla kazanılır bugün maçta bunu gördük . Galatasaray'ın uzun senelerdir şampiyonluk alamamasının bir nedenide Işıl . Geçen sene Işıl oyun kurucuydu Taurasi şutör guarddı başarılı oldukmu cevap : hayır . İstediğin kadar yıldız al Işıl'ı ilk 5'e sokarsan şampiyonluk falan hikaye olur . Işıl amigo olmasaydı şuan İstanbul Üni'de falan oynardı samimiyim

ışıl gibi kuanitra gibi oyuncuların bulunduğu ülke madalya alamaz alsa bile birsel gibi nevriye gibi oyuncularla kazanılır bugün maçta bunu gördük . Galatasaray'ın uzun senelerdir şampiyonluk alamamasının bir nedenide Işıl . Geçen sene Işıl oyun kurucuydu Taurasi şutör guarddı başarılı oldukmu cevap : hayır . İstediğin kadar yıldız al Işıl'ı ilk 5'e sokarsan şampiyonluk falan hikaye olur . Işıl amigo olmasaydı şuan İstanbul Üni'de falan oynardı samimiyim

ışıl bu maçta iyi oynadı. sen hangi maçı izledin kardeş. kötü oynadıgında bende sallıyorumda. kadın bugün yaptıgı bütün iyi şeyleri geçtim kritik top çaldı. okadar ribaundu ışılmı alamadı.

Tek suçlu mudur bilmem ama suçlulardan biri.Her sene yabancı kalitesi olarak Fenerin üstünde olsak bile Fener şampiyon oldu.Çünkü Birsel ve Nevriye bizim Işıldan hiç bir dönem alamadığımız katkıyı verdiler. Terazinin dengesini onlar değiştirdi

Hah işte tam da bunu diyorum.4 kişi çıksaydık sahaya dimi? Tuğba'yı teneke bağlayarak yollamadık mı? Şimdi sorsan onu istersin.Kulübü Birselin üzerine yapsan gelmiyor VAR MI ÇÖZÜM ÖNERİN? Yok öyle kimi koysan daha iyi yeaa muhabbeti yapma ama,bak üniversiteli oldun artık:D

Başka oyun kurucu yok mu bu ülkede? Ligi bizim maçlar dışında pek takip etmediğim için bilmiyorum. Eğer en iyileri Işıl'sa(Birsel hariç) diğerlerinin durumu içler acısı olmalı.

Geri
Üst Alt