Işıl Alben | Genel Koordinatör

Cevap: #10 Işıl Alben | KAPTAN

Hah işte tam da bunu diyorum.4 kişi çıksaydık sahaya dimi? Tuğba'yı teneke bağlayarak yollamadık mı? Şimdi sorsan onu istersin.Kulübü Birselin üzerine yapsan gelmiyor VAR MI ÇÖZÜM ÖNERİN? Yok öyle kimi koysan daha iyi yeaa muhabbeti yapma ama,bak üniversiteli oldun artık:D

En son Nilay Kartaltepe falan diyordu gruptaki maçları izlediyse utanır artık söylemeye.

Başka oyun kurucu yok mu bu ülkede? Ligi bizim maçlar dışında pek takip etmediğim için bilmiyorum. Eğer en iyileri Işıl'sa(Birsel hariç) diğerlerinin durumu içler acısı olmalı.

muratcım çok elegant , oksijenli bir cümle kurdun.

Hah işte tam da bunu diyorum.4 kişi çıksaydık sahaya dimi? Tuğba'yı teneke bağlayarak yollamadık mı? Şimdi sorsan onu istersin.Kulübü Birselin üzerine yapsan gelmiyor VAR MI ÇÖZÜM ÖNERİN? Yok öyle kimi koysan daha iyi yeaa muhabbeti yapma ama,bak üniversiteli oldun artık:D

Kimi koysan oynar muhabbetine girmeyeceğim de zamanında ben mal gibi Serveti savunuyordum siz eleştirirken. O zaman daha iyisi var mı diyordum? Yani şu an sizin yaptığınız savunmanın aynısını yapıyordum.Kötü oynadığını kabul edenler bile daha iyi yerli alternatif yok ki diyordu.Kimsenin aklında bile yoktu Semih Kaya.Ama birden geldi aldı formayı.Aynısını deneyemez miyiz? Altyapının en çok ışık veren pg'si kimse risk al oynat. Ama bile bile her sene aynı durumu yaşama.Tutmaz belki koyduğun kişi ama bir şeyler denemiş,çabalamış olursun en azından

O senin oksijenliğin tatlı karşim. Ama sorum ciddiydi, ligi takip edenlerden cevap bekleyerek yazmıştım.

kadınlar liglerinin kaan kuralı,usta analizcisi onur gürel en yakın sürede sana döner.

Basketbolun sabrisi..

Şutu sıfır olan bir oyun kurucu..

Kimi koysan oynar muhabbetine girmeyeceğim de zamanında ben mal gibi Serveti savunuyordum siz eleştirirken. O zaman daha iyisi var mı diyordum? Yani şu an sizin yaptığınız savunmanın aynısını yapıyordum.Kötü oynadığını kabul edenler bile daha iyi yerli alternatif yok ki diyordu.Kimsenin aklında bile yoktu Semih Kaya.Ama birden geldi aldı formayı.Aynısını deneyemez miyiz? Altyapının en çok ışık veren pg'si kimse risk al oynat. Ama bile bile her sene aynı durumu yaşama.Tutmaz belki koyduğun kişi ama bir şeyler denemiş,çabalamış olursun en azından

Ya aynı şey değil.Orda pekala çözüm üretiyorduk.Yok öyle dünya.Zaten katkı vermediği masallarına inandığın için çözümün bu oluyor.Yetersiz süresini azaltalım,şutu net vs. bi guard alalım gibi bir çözüm yok.Alt yapıdan alıp koyucakmışız.Lan hala Nilay oynuyor milli takımda Yasemin Horasan Nevriye'nin alternatifi gitti FB'ye.Ya hep ya hiçci zihniyeti bırakıp grilerde dolaşsan anlaşıcaz zaten.

Git bak bakalım Tuğba Palazoğlu gittiğinde neler yazmış insanlar,sen neler yazmışsın.Bak nasıl katkı veriyor.Bahar'a neler söylendi hatırlarsın işine gelirse.Nerelere geldi şimdi.Gerçekçi ol biraz hepsi bu.Yıllardır Birsel-Işıl eşleşmelerinde fark atmadı bize Fener burayı dengeledi Işıl.Tugay bunu sallayanlara karşı çok da güzel ispatlarıyla açıklamıştı ama 2 gün sonra unutuyorlar işte.Adamlar Esmeral'i sokuyordu oyuna,şaziye giriyordu,devşirmelerinden katkı alıyordu,Avrupalıları girip iş yapıyordu vs.Ama millet gelip Işıl yüzünden yıllardır şampiyon olamıyoruz diyor.Sonra kötü oynadığı maç gelip buraya bak nooollldu muhabbeti dönüyor.

Ya aynı şey değil.Orda pekala çözüm üretiyorduk.Yok öyle dünya.Zaten katkı vermediği masallarına inandığın için çözümün bu oluyor.Yetersiz süresini azaltalım,şutu net vs. bi guard alalım gibi bir çözüm yok.Alt yapıdan alıp koyucakmışız.Lan hala Nilay oynuyor milli takımda Yasemin Horasan Nevriye'nin alternatifi gitti FB'ye.Ya hep ya hiçci zihniyeti bırakıp grilerde dolaşsan anlaşıcaz zaten.

Git bak bakalım Tuğba Palazoğlu gittiğinde neler yazmış insanlar,sen neler yazmışsın.Bak nasıl katkı veriyor.Bahar'a neler söylendi hatırlarsın işine gelirse.Nerelere geldi şimdi.Gerçekçi ol biraz hepsi bu.Yıllardır Birsel-Işıl eşleşmelerinde fark atmadı bize Fener burayı dengeledi Işıl.Tugay bunu sallayanlara karşı çok da güzel ispatlarıyla açıklamıştı ama 2 gün sonra unutuyorlar işte.Adamlar Esmeral'i sokuyordu oyuna,şaziye giriyordu,devşirmelerinden katkı alıyordu,Avrupalıları girip iş yapıyordu vs.Ama millet gelip Işıl yüzünden yıllardır şampiyon olamıyoruz diyor.Sonra kötü oynadığı maç gelip buraya bak nooollldu muhabbeti dönüyor.

İyi ama bari stabil bir katkı versin her maç 10 asist falan beklemiyoruz zaten.Mesela atıyorum Caner Topaloğlu gibi oynasın ekstra iş yapmasın ama hatasıyla maç kaybetmeyelim. Son topta Becky'nin üstüne atlanıp kordior verilir mi? F4 hedefliyoruz biz takım olarak bu kadar basit hatayla maçın seyrini değiştiren bir guardla mı yapacağız bunu? Final serisinde son 3 saniye kala Catchings bomboş pası verdiğinde faul çizgisinin daha yakınından dönüp atacağına ayaklarını oynatıp steps yapmıştı.Dün gibi aklında.Sıradan bir guard bile dönüp güvenle atamaz mı bomboş maç kazandıracak atışı?

Her şeyi geçtim bir guard 22 dakikada asist nasıl yapamaz ya?

İyi ama bari stabil bir katkı versin her maç 10 asist falan beklemiyoruz zaten.Mesela atıyorum Caner Topaloğlu gibi oynasın ekstra iş yapmasın ama hatasıyla maç kaybetmeyelim. Son topta Becky'nin üstüne atlanıp kordior verilir mi? F4 hedefliyoruz biz takım olarak bu kadar basit hatayla maçın seyrini değiştiren bir guardla mı yapacağız bunu? Final serisinde son 3 saniye kala Catchings bomboş pası verdiğinde faul çizgisinin daha yakınından dönüp atacağına ayaklarını oynatıp steps yapmıştı.Dün gibi aklında.Sıradan bir guard bile dönüp güvenle atamaz mı bomboş maç kazandıracak atışı?

Her şeyi geçtim bir guard 22 dakikada asist nasıl yapamaz ya?

Hala tek maçla konuşuyorsun Onur.Çin ve çek maçında vs bu maçlarda fazlasıyla katkı verdi.Yetmez tamam ama moda oldu her haltı Işılın üzerine atmak.

Tamikanın pozisyonu benim de hala gözümün önünde.Salonda donakalmıştım topu elinden çıkarıp Işıla verdiğinde.Bomba attı resmen.Topalın Egemene attığı top gibi.Atmamalıydı,çok net.Hatanın %80'i Tamika'daydı.O gün de bunu söylüyordum.Bugün de.Salon da olup o anı yaşamalıydın.Ben yaşadım biliyorum.

Cok emek veriyor, saygı duyulası mücadele ediyor fakat yapabilecekleri konusunda 5 yıldır hic ileri gidemedi(Sakatlığındanda olabilir belki). İlk zamanlarında bundan daha iyiydi.

Isil'in yaptigi en iyi sey top kapmak, baska birsey yaptigi yok. Bi ara cok ciddi sakatlik gecirmisti, o sakatlik Isil'i bitirdi resmen. Yoksa Isil muhtesemdi bi aralar, cok iyi oynuyordu ama sakatlik sonrasi hic bir zaman eskisi gibi olamadi. Isil bugun 1 kez olsun sorumluluk almadi. Pota'ya kadar yaklasti, atsa girecek belki ama Isil ne yapiyor? Pas atiyor ustelik oyuncumuz bosta degildi. Zaten orda da kritik top kaybi olustu.

Sayı yok , asist yok, oyunu yarım saatte ancak kurabiliyor valla ne desek boş seviyoruz, içimizden biri falan ama çok kötü oyuncu be abi.

Allah'tan ribaunt ve top çalma katkısı var onlarda olmasa geriye bir şey kalmıyor. Ben savunma yapabildiğini falan da düşünmüyorum savunması da kötü.

Hazırlık Maçlar : :

Galatasaray MP 76-60 Samsun

Işıl ALben : 15 Sayı 6 Ribaunt

Galatasaray 75-63 Banik belediyesi

Işıl ALben : 8 Sayı 7 ribaunt 4 asist 4 top çalma

Galatasaray 85-59 ZTE Honplaja

Işıl ALben : 18 Sayı 3 ribaunt 3 top çalma

Gospic Osiguranje 72 - Galatasaray 51

Işıl Alben : 16 Sayı 5 ribaunt 4 asist

Galatasaray 68-63 Partizan

Işıl Alben : 16 Sayı 9 ribaunt 4 asist

Galatasaray 91 - TSV 1880 Wasserburg 62

Işıl Alben :22 sayı, 3 ribaund, 4 asist

Günün net en iyisi olmasına rağmen bazılarında öyle bir takıntı haline gelmiş ki saçma sapan şeyler yazılmış maç başlığında.

Ceyhun Yıldızoğlu'ndan sonra kendisine fazlasıyla güvenen ve sorumluluk veren bir koçla çalışıyor 2 yılın pasını atmaya başladı bile, böyle devam kaptan. :)

bugün takımın en iyisiydi. son topların birkaçını kullanmayı beceremedigini bir kenara bırakırsak bugün iyi oynadı. bu sene whalen gelecegi için bence dahada rahatlayabilir.

Bozmadan devam kaptan, çok daha iyi olacaksın. :tiphat:

Kaptan maci aldi bugun helal olsun. 50-50'den sonra attigimiz 8 sayidan 5'ini atti diger uclugun de asistini yapti. Toplamda 9 sayi 5 ribaund 8 asist 4 top calma :ayatollah::ayatollah:

o son topu mükemmel çaldı. çok kritik asistler yaptı. herşeyini verdi diyebiliriz bu maç için. maçı sayesinde aldık.:tiphat:

Geri
Üst Alt