Işıl Alben | Genel Koordinatör

Galatasaray Odeabank'ta Işıl Alben'den sonra, Alba Torrens'in de Rus ekibi Dinamo Kursk ile anlaştığı iddia edildi. (NTV Spor)

böyle bir haber var giderse para için gitmiş olmazmı acaba oyuncuların ücretlerinin ödenmesi konusunda sıkıntı mı var?

oyuncular 4 aydır maaşlarını alamamışlar. Şimdi durum nedir bilmiyorum. Giderlerse bu oyuncular bu yönetime ne desek az.

oyuncular 4 aydır maaşlarını alamamışlar. Şimdi durum nedir bilmiyorum. Giderlerse bu oyuncular bu yönetime ne desek az.

tasarruf edilcekse futboldaki gereksi oyuncuları satıp o paraları basket ve voleybola yatıralım hem de uzun vadeli başarılar gelir.bu sene futbol kaç tane oyuncu boş boş oturdu.o oyuncuların aldığı para demek voleybol daki 3 oyuncunun parası demek.dünyanın en iyi voleybolcularından gamova yıllık 1m euro alıyor.bizde tribinde oturan adamlar 2,5-3 m euro alıyor.3 m euro kaç tane iyi voleybolcu alınır.

Galatasaray Odeabank'ta Işıl Alben'den sonra, Alba Torrens'in de Rus ekibi Dinamo Kursk ile anlaştığı iddia edildi. (NTV Spor)

böyle bir haber var giderse para için gitmiş olmazmı acaba oyuncuların ücretlerinin ödenmesi konusunda sıkıntı mı var?

Bunu Irmak Kazuk söyledi, başka biyerde yok.

tasarruf edilcekse futboldaki gereksi oyuncuları satıp o paraları basket ve voleybola yatıralım hem de uzun vadeli başarılar gelir.bu sene futbol kaç tane oyuncu boş boş oturdu.o oyuncuların aldığı para demek voleybol daki 3 oyuncunun parası demek.dünyanın en iyi voleybolcularından gamova yıllık 1m euro alıyor.bizde tribinde oturan adamlar 2,5-3 m euro alıyor.3 m euro kaç tane iyi voleybolcu alınır.

haklısın. burdisso amrabat gibi adamlara milyon dolarlar saçacağımıza bu branşlarda her sene şampiyon oluruz. birçok kişinin amatör branşlara olan ilgisizliği bu branşlarda varlık gösterememizden dolayı. şampiyonluklar geldikçe ilgide artacaktır zamanla diye düşünüyorum.

O 2011 finalinde salonda sana hakaret eden adam aklıma geliyor,muhtemelen sende onu unutmamışsındır,ergen gibi küsüp gidedebilirdin.Herkesten çok senin hakkın ya vallahi,eyvallah herşey için.

Helal olsun KAPTAN bırakma bizi...

BmPSNIuCQAEraGZ.jpg

Kaptanların hası !!!

Yıllardır yapılan haksız eleştirilerin sonunu getirmesi ve hakettiği saygıyı görmesi herşeyden önemli benim için:tiphat:

Futbol takımınada böyle kaptan lazım.

Saçma sapan geçen yılların ardından bu sezon övgüleri hak etti. Kendini aştı bu sene.

Geri
Üst Alt