Işıl Alben | Genel Koordinatör

Cevap: #10 Işıl Alben | KAPTAN

Kıza sabri sarıoğlu muamelesi yapılmış resmen üzüldüm gerçi sabri'yede o muamelenin yapılmasına üzülüyorum ama elden bişey gelmiyor bunlar 1-2 yıl öncesine kadar taraftarın en sevdiği oyunculardı sakatlık dönüşü performans düşüklükleri normaldir ama bizim taraftar gerçekten çok ilginç anında siliveriyor oyuncuları..

kızın attığı toplar potaya değmiyor.sakatlığını iki senede atlatamaz mı bi insan .iki sen dile kolay.sadece forma taşımaktan baka bi halt yemedi.defolsun gitsin bu takımdan....

ne hocası beyler esas sorun bu ışıl. cok leş beter sayı atma özürlüsü

150 bin şutta bi tane sokamaz bi insan?40 yaşında teyzeler bile atar 1 tane o kadar şut denemesinde.

Basketbolcu bile değil.Galatasarayın oyun kurucusu olması faslını geçtim

Işıl ve Sabri elele hep baraber tribüne

şut yok asist yok sayı yok savunma yok ne diye takımda duruyor

Elde Ticha-Prince varken oynatılmamalıydı zaten. Fenerbahçe Angel 4'lemese Kübra'yı oynatmıyordu mesela

ışıl ceyhun hocayada söyle bırakın gidin yaw yeter sabaha kadar şut çalış.

ışıl ne sayı atıyorsun nede asist yapıyorsun ama fowles agustuslar kupaları biyerlerini yırttıp kupaları alınca baharla maşallah kupayı elden bırakmıyorsunuz.Hakkını ver hakkını show girl

Işıl 0 - Birsel 17

Ama olsun, iyi Galatasaraylı ve iyi üçlü çektiriyor. Euroleague'den elenmişiz, kimin umrundaaa...

sabri volume 2...

terim geldi sabriyi yolcu allahın izniyle.basketede bi terim bulursak bu yolu olacak inşallah....

başımızda adam gibi biri olsaydı bunu finallerden sonra keser ayşeyi oynatırdı.....

Haftaya üçlü çektirir, unutulur gider.

:tiphat:

Her zamanki gibi müthiştin.0 sayı :005:

ışıl acaba forumu okuyor mu

Birsel vardarlı bize gelmek istiyordu almadık,en büyük hatayı yaptık.!

Doğrusu Birsel'e Fenerbahçe'den aldığının 2 katını verdik dönüp bakmadı olacaktı.

ışılın kötü performansını sadece kendine değil hocayada bağlıyorum.seimone nun geldiği ilk seneydi galiba tr kupasında sakatlanmıştı ışıl hem kupayı hemde ligi kaybetmiştik ışıl ın yokluğunuda.ondan snra toparlayamadıysa hocanın sucudur

ışılın kötü performansını sadece kendine değil hocayada bağlıyorum.seimone nun geldiği ilk seneydi galiba tr kupasında sakatlanmıştı ışıl hem kupayı hemde ligi kaybetmiştik ışıl ın yokluğunuda.ondan snra toparlayamadıysa hocanın sucudur

Kupada kaybetmiştik zaten de play-off serisinde inanılmaz şanssızdık. Zaten 1-0 geride başlamıştık, ilk maç Caferağa'da ezdik resmen müthiş oynuyoruz Matee Ajavon bayan basketbolunda gördüğüm en inanılmaz 3-4 basketi atıp devreye girerken farkı kapattı, ikinci maç kazandık, üçüncü maç eziyoruz yine farklı öndeyiz Işıl hayatının en iyi maçını çıkarıyor 15 dakikada 14 sayı attı ama sakatlanıp çıktı, Tuğba da faul problemine girince guardsız kalıp kaybettik maçı.

Ondan önceki sene VJ-Işıl-Esra-Petra-Sophia, o sene Işıl-Esra-Tuğba-Sophia-Seimone-Kress ne hırslı takımlardı be, en sevdiğim Galatasaray takımı kadın basketbol takımımızdı o zamanlar.

Geri
Üst Alt