Işıl Alben | Genel Koordinatör

Cevap: #10 Işıl Alben | KAPTAN

ben illa gitsin istemiyorum kenarda kalsın ama esrayla tugbayı geri alsınlar ALLAH RIZASI İCİN.

Mustafa Sarp gibi gölge presi başka bi bok yediğin yok !!!

Seimone'nin ahını aldık beyler :(

Yazık, oynatıldığı her maç , her dakika her saniye

hem takıma

hem kendine

hem de bu seyirciye yazık

Basketbolun sabrisi yazan renktaşlarım sabri'ye hakaret ediyorlar

ama tek sorunumuz Işıl değil

keşke öyle olsaydı

Fenerbahçe maçlarında bi tuhaf oluyor, gerginlikten oynayamıyor.

kızın attığı toplar potaya değmiyor.sakatlığını iki senede atlatamaz mı bi insan .iki sen dile kolay.sadece forma taşımaktan baka bi halt yemedi.defolsun gitsin bu takımdan....

bende sana katılıyorum çok çok kötü bu kadar berbat oynanamaz ama bu kadar kolay gözden çıkarmamak lazım düşüncesindeyim sabri'De de ışıl'da da ışıl yerine sağlam bir oyun kurucu guard alalım ışıl bençte alternatif olarak kalsın bence..

Final-Eight oynayan takımlardan birine gidiyormuş büyük ihtimalle, Spartak'tır diye tahmin ediyorum+istiyorum. :)

cok iyi 3lü cektiriyor :)

Final Eight'ten bir takıma gidiyormuş. Fener, Ummc, Spartak, Ros Casares küçülmeye gitmiyorsa almaz. Gideceği takım ya Polonya takımı Wisla olur, ya İtalyan Familia takımı olur ya da Rivas olur.

Yolu açık olsun o zaman.Oyuncu olarak,insan olarak çok kaliteli biri gittiği yerde başarılı olacağına eminim.

Belki çoğunuz bana katılmıyacaksınız ama Isıl gitmesi bizim için büyük kayıp olur .Isılın gerçek performansınını euroleague 2 maçında gördük baskı altında olmadan nasıl oynuya bildiginni.Her yerde söylüyorum Isıl avrupa sampiyonasında Isılın ta kendisi Isıl euroleague son 2 maçındaki Isılın ta kendisi demekki Isılda potansiyel var ona sorumluluk vermeyen koçta sorun var .Ona kaçırdığı her suttan sonra birkerede at diye bağırarak tepki veren biz taraftarda var .Bence Isıl kalmalı ama büyük bir olasılıkla gidecek .Ama gitmezse iyi koçla ban baska bir Isıl izliyebiliriz diye düsünüyorum

Ben Işıl'ın gitmesinden yanayım ama, F8 oynayanlardan birine gidecek deyince için bir kötü oldu. Işıl olmadan takımı düşünmeye çalıştım, olmadı vallahi. Çok enteresan, ama böyle.

Bugün hücum olarak çok iyi oynadı fakat yine rakibini 3 metreden savunmaya devam ediyor. Her maç rakip guardlar skorer oluyor.

Bugün hücum olarak çok iyi oynadı fakat yine rakibini 3 metreden savunmaya devam ediyor. Her maç rakip guardlar skorer oluyor.

Savunma dediğin takım halinde yapılır. Bir takımda Tutku gibi ömründe savunma yapmamış adam Marko Tomas'ı savunabilecek seviyeye gelebilir başka bir takımda tarihin en iyi savunmacısı Tamika, eşleştiği Angel'ı kral yapıp şampiyonluğu verebilir.

Bu takımda Sylvia dışında kimse savunma falan yapmıyor, Sylvia'da birebir kaldığında zaten şutör uzunlara o da yapmıyor. Pokey Chatman'ın takımında kendi savunmasını yapar Işıl da.

Savunma dediğin takım halinde yapılır. Bir takımda Tutku gibi ömründe savunma yapmamış adam Marko Tomas'ı savunabilecek seviyeye gelebilir başka bir takımda tarihin en iyi savunmacısı Tamika, eşleştiği Angel'ı kral yapıp şampiyonluğu verebilir.

Bu takımda Sylvia dışında kimse savunma falan yapmıyor, Sylvia'da birebir kaldığında zaten şutör uzunlara o da yapmıyor. Pokey Chatman'ın takımında kendi savunmasını yapar Işıl da.

Her konu koça çıkıyor, buna katılıyorum ama Işıl'ı bu sene en az 15 maç canlı izlediğim için nasıl savunma yaptığını da biliyorum. Orta üçlük çizgisinin gerisinde dikiliyor sadece. Ne bir el gösterme ne bir yakın savunma, alan falan da yapmıyor takım. Her guard o kadar rahat şut sokuyor ki, skorer olmayan kısalar bile bize coşuyor. Ayrıca Sylwia kralı gelse savunma yapıyor. Matovic gibi şutu olan uzunu bile elinden geldiğince savunuyor. Sen gidip 2 pivotu yan yana koyarsan hiçbiri nasıl forvet oynanacağını nerede duracağını bilmezken tabi ki karışıyor bazen.

2 yıllık sözleşme yenilemiş sanırsam.

2 yıl sözleşme yenilemişse bir kaç gündür iyi şov yapmış gidiyorum diye

Geri
Üst Alt