Işıl Alben | Genel Koordinatör

Cevap: #10 Işıl Alben | KAPTAN

Her konu koça çıkıyor, buna katılıyorum ama Işıl'ı bu sene en az 15 maç canlı izlediğim için nasıl savunma yaptığını da biliyorum. Orta üçlük çizgisinin gerisinde dikiliyor sadece. Ne bir el gösterme ne bir yakın savunma, alan falan da yapmıyor takım. Her guard o kadar rahat şut sokuyor ki, skorer olmayan kısalar bile bize coşuyor. Ayrıca Sylwia kralı gelse savunma yapıyor. Matovic gibi şutu olan uzunu bile elinden geldiğince savunuyor. Sen gidip 2 pivotu yan yana koyarsan hiçbiri nasıl forvet oynanacağını nerede duracağını bilmezken tabi ki karışıyor bazen.

Fowles pota altında herkesi savunuyor zaten şu anda dünyanın en iyi savunmacısı benim söylemek istediğim Matovic falan şut atmak için dışarı çıktığında takip etmiyor, özellikle 2.maçta hem Nevriye hem de Matovic bomboş tonla basket atmıştı. Halbuki el gördüğünde ikisi de şut falan atabilecek oyuncular değil, tabi Sylvia ve Tina'nın buna hazırlıksız sahaya çıktığı da çok belliydi.

Işıl genellikle maça iyi savunma yaparak başlayıp sonradan çözülüyor, mesela son maçta Birsel maça etkisiz başlayıp sonra birden patlamıştı orada 3. üçlükte yanında bile değildi. Savunma konsantrasyonu da takımın savunmasına bağlıdır. Misal Işıl'ın rakip alanda yaptığı savunma da çoğunlukla bomboş bir kısa yardıma geldiği için boşa gidiyor. Saçma sapan bir savunma düzenimiz var alanda zaten kimse ne yapacağını bilmiyor, adam adamada kimse rakibini takip etmiyor. Tamika bile rezil oldu bu takımda.

Işıl geçen sene 3 yıllık imzalamıştı zaten?

Biraz insaflı olun arkadaş, Işıl geçen Fener maçında bir top kaptı top Matic'in önüne geldi. Matic, sağından soluna dönene kadar 2 metre uzaktaki Fenerli topu alıp gitti. Bir de Taurasi'nin zorlamaları var tabii ki, Taurasi zorlasın zorlasın sonra diğer garibanlara suç bulunsun. İnsanda istek mi kalır. Savunma yapmıyor dediğiniz Işıl Avrupa'nın en çok top çalan oyuncularından biri. İmam böyle yaparsa cemaatten de farklı bir şey beklemeyin. Cem Akdağ döneminde Işıl'dan herkes övgüyle bahsediyordu. Günah keçisi aramayın, Işıl ve Bahar iyi bir koçun elinde son derece iyi yerli oyuncular.

Sözleşmesi sene başı 2+1 yapılmıştı,sanmıyorum uzatıldığını.

Olay şu. Işıl hanım 2-3 gün boyunca gideceğim diye ortalığı karıştırarak,üstüme çok geliyor diye ağlanarak yeni sözleşmeyi kaptı

Olay şu Işıl hanımın 3 yıllık kapı gibi sözleşmesi olduğu için böyle bir saçmalığa ihtiyacı yoktu, ama sen içindeki apaçiyi bastıramayıp hemen konuya atlayarak kafanda antu vari bir senaryo yaratıp saçmaladın.

Olay şu Işıl hanımın 3 yıllık kapı gibi sözleşmesi olduğu için böyle bir saçmalığa ihtiyacı yoktu, ama sen içindeki apaçiyi bastıramayıp hemen konuya atlayarak kafanda antu vari bir senaryo yaratıp saçmaladın.

Bu da bir ihtimal ama gerçek olma ihtimali benim söylediğime göre daha düşük olan bir ihtimal

nasıl senin söylediğine göre daha düşük oluyor olm? sözleşmesi olan insan niye ağlansın?:D

Bu da bir ihtimal ama gerçek olma ihtimali benim söylediğime göre daha düşük olan bir ihtimal

Ya sen ne ihtimalinden bahsediyorsun 2 yıllık daha sözleşmesi var zaten diyorum 2 yıllık sözleşmenin nesini 2 yıllık yenileyeceksin anlamada sorunun mu var? Bir de daha düşük ihtimal diyor hiçbir şeye dayanmadan kurduğu saçma sapan senaryoya.

Ya sen ne ihtimalinden bahsediyorsun 2 yıllık daha sözleşmesi var zaten diyorum 2 yıllık sözleşmenin nesini 2 yıllık yenileyeceksin anlamada sorunun mu var? Bir de daha düşük ihtimal diyor hiçbir şeye dayanmadan kurduğu saçma sapan senaryoya.

2 yıl sözleşmesi olsa ne olacak? Ortalığı velveleye vermeseydi son 3 gündür kadroda tutulacağını mı zannediyorsun? Ajitasyon yarattı yönetim ve taraftarda. Üstüme geliniyor bıdı bıdı... O sayede sözleşmesinde kalan 2 yılı garantiye aldı.Bir nevi sözleşme uzatma sayılır bu da

2 yıl sözleşmesi olsa ne olacak? Ortalığı velveleye vermeseydi son 3 gündür kadroda tutulacağını mı zannediyorsun? Ajitasyon yarattı yönetim ve taraftarda. Üstüme geliniyor bıdı bıdı... O sayede sözleşmesinde kalan 2 yılı garantiye aldı.Bir nevi sözleşme uzatma sayılır bu da

çöpsün.

Ya kim ortalığı velveleye verdi öyle bir saçmaladın ki uzadıkça uzuyor. Nerede dedi Işıl üstüme geliniyor diye nerede dedi ben gidiyorum diye? Kendi kulağınla duymuşsun gibi anlatıyorsun bir de. Gsbaskettekiler mi dedi? Maşan yiyorsa yazsana Gsbaskette Işıl buradaki tanıdıkları sayesinde ajitasyon yaptı takımda kaldı diye o zaman?

Sözleşmesi devam ederken kim kimi gönderiyor isterse sözleşmesinin son güne kadar kalır hiç kimse de hiçbir halt yiyemez.

Ya kim ortalığı velveleye verdi öyle bir saçmaladın ki uzadıkça uzuyor. Nerede dedi Işıl üstüme geliniyor diye nerede dedi ben gidiyorum diye? Kendi kulağınla duymuşsun gibi anlatıyorsun bir de. Gsbaskettekiler mi dedi? Maşan yiyorsa yazsana Gsbaskette Işıl buradaki tanıdıkları sayesinde ajitasyon yaptı takımda kaldı diye o zaman?

Sözleşmesi devam ederken kim kimi gönderiyor isterse sözleşmesinin son güne kadar kalır hiç kimse de hiçbir halt yiyemez.

Ceza vermeseler yazardım da işte.

İçimizdeki İrlandalı mısın kardeş, derdin ne anlamadım?

Geri
Üst Alt