Işıl Alben | Genel Koordinatör

Eurolegue şampiyonluğumuzda Alba ve Sancho ile birlikte en büyük paya sahip oyuncularımızdan biri! Tam bir GS'lı! Helal olsun sana Işıl, seviyoruz seni...

Helal olsun Işıl. Çok eleştirdik ama, son zamanlarda bir başka oynuyor. İnanılmaz mücadele ediyor. Galatasaray forması ile bu kupayı sonuna kadar hak etmişti.

Yıldızoğlu okadar kötüydü ki kaptanın performansı %10000000000 değişti Ekrem hocayla.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Yıldızoğlu şubeyi gondikledi bıraktı. Seimone'yi nasıl göderdiğini unutmaz bu taraftar. En büyük yatırımların karşılıksız kalmasının tek sebebi kendisi.

BlHiZVYIgAAd8yQ.jpg

Abartısız 40 sayfayı okudum. Zaten çoğu yazılanı bildiğim için hatırlama oldu aslında. @Tugay Arslan :tiphat:

Avrupa'nın en büyük kulübünden 3.sınıf kulüplere gitmemeli. Haa yazın WNBA yapabilir. :)

Açıkçası Melovari bir hareket olduğuna hiç inanmadım ki bu açıklamayla da perçinledi bunu. Çünkü gerektirecek hiçbir şey yoktu, fiziksel olarak yıprandığı da belli oluyordu o sıralarda. Fakat çok önemli 2 ribaund alarak ne kadar hırslı olduğunu da gösterdi.

aynen bu fb ne kadar kompleks yaptıysa her şeyi kendilerine yapılmış görüyorlar anlamak güç

Çok yoruldum,1 sene yurtdısına gitmek istiyorum demis 3puan'ın haberine göre,umarım tutarlar Isıl'ı,zaten kısıtlı bir kadromuz var Isıl'ı kaybetmek kötü olur...

Avrupa'nın en büyük kulübünden 3.sınıf kulüplere gitmemeli. Haa yazın WNBA yapabilir. :)

Galatasaray Odeabank'ta Işıl Alben'den sonra, Alba Torrens'in de Rus ekibi Dinamo Kursk ile anlaştığı iddia edildi. (NTV Spor)

böyle bir haber var giderse para için gitmiş olmazmı acaba oyuncuların ücretlerinin ödenmesi konusunda sıkıntı mı var?

Geri
Üst Alt