- 6 Ağustos 2009
- 84.276
- 8.479
- 2.568
yapamayız 1 soy isim seçmen lazım tek isim, lakap ile çalışmıyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yapamayız 1 soy isim seçmen lazım tek isim, lakap ile çalışmıyoruz
Nasıl sattı bizi stamford bridge'de. Depar bile atmamıştı
Futbol hayatımın sonlarında 11 numarayı giyiyordum drogba diyorlardı o yüzden özel bir yeri var.Nasıl sattı bizi stamford bridge'de. Depar bile atmamıştı
drogba isimli uyeler chelsea forumuna transfer edilecektir.
Futbol hayatımın sonlarında 11 numarayı giyiyordum drogba diyorlardı o yüzden özel bir yeri var.
Chelsea forumuna giderdim ama takımda adam kalmadı sarri gitti hazard gitti willian falan destekleyecek halim yok sayın cund
Galata hariç başka saray takımını tutmak bize yakışmaz bizi sevenleri üzmeyelim.palaceli ol ustad
Ekli dosyayı görüntüle 49212
Ekli dosyayı görüntüle 49213
ismimin de ozpalaceli h.c. olarak degistirilmesi ideal olurdu
Galata hariç başka saray takımını tutmak bize yakışmaz bizi sevenleri üzmeyelim.
kendi kalemize gol bile atsa drogba iz bırakmış bize çok şey katmıştır. şu golü formamız altında real gibi takıma sallaması bile efsanedir.Nasıl sattı bizi stamford bridge'de. Depar bile atmamıştı
avatarındaki ameleyi kaldırmakla başlasan bence daha güzel olurkonu dısı msjlar atmayalım musadenızle baslıgı temızlıyorum
kendi kalemize gol bile atsa drogba iz bırakmış bize çok şey katmıştır. şu golü formamız altında real gibi takıma sallaması bile efsanedir.
GSC markalaşmış ve 13 yıldır kesintisiz devam eden bir isim, oluşum. Mümkün değil.Bence Ilk önce Forumun ismini degistirelim, Gscimbom pek yaratici degildir. Forum cok büyük kalite, baska isim ile daha cok hak etti deger kazanir
Trenci Jack ha?ismimi JACK DONGEZDİREN olarak revize edelim
gerçek adım da zaten budur