Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.804
- 21.831
- 1.568
Site ismi sadece gsc olsa daha elit durur gibi abiGSC markalaşmış ve 13 yıldır kesintisiz devam eden bir isim, oluşum. Mümkün değil.
—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Site ismi sadece gsc olsa daha elit durur gibi abiGSC markalaşmış ve 13 yıldır kesintisiz devam eden bir isim, oluşum. Mümkün değil.
O isimler dolu yav.Bir de GSCimbom markalaşmış bir şey.Site ismi sadece gsc olsa daha elit durur gibi abi
—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!
Soyadımın Seymen olarak değiştirilmesini talep ediyorum.
O isimde birisi olduğu için olmuyor maalesef.Kemal Korkmaz olarak degistirip Ali isminin yok edilmesini talep ediyorum
Parmaksız daha hoşSoyadımın Karahan olarak değişmesini istiyorum uğur Karahan seklinde şimdiden teşekkürler
100 avro karşılığında neden olmasınHans Peter Schmidt değişikliğine Rica edeceğim. 7 yıldır Fatih hacı... Fatih hacı....
Yeter be![]()
Parayla mı oluyor bu işler?100 avro karşılığında neden olmasın
hacı
100 avro elinin kiriParayla mı oluyor bu işler?
yoksa Almancı yı yakaladım enayi parası yiyelim mi peşindesin komunist kardeşim?
Soyadımız farklı olmasınDaha önce defalarca A. Haluk ÇETİNOĞLU yazdığım halde değiştirilmedi.Bari bu sefer Nihat ÖNAL olarak değiştirin.
Soyadımız farklı olmasın
O zahmetlı ıs emrahında degısmesı lazım dırek o yüzden sarperın soyadı dursunsen de recep önal yap olsun bitsin adam belli ki serkandan kurtulmak için arayış içerisinde