- 1 Ağustos 2014
- 63.148
- 73.392
- 4.218
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasil gizliyoruz onu ya benim secerem cikiyor previous name kismindaPrevious user nameim görünüyor mu profilimi gizleyebilmis miyim ? Bende göründüğü için anlayamıyorum .. Reel ismimin forum tarihinden silinmesi taraftarıyım zihinlerde kalabilir..
Nasil gizliyoruz onu ya benim secerem cikiyor previous name kisminda
Yok abi ciddiyim sen de gozukmuyor o kisim bende niye gozukuyor.Yaşliyiz beceremiyorum diye kafa yapma Sami
Yok abi ciddiyim sen de gozukmuyor o kisim bende niye gozukuyor.
Oltalamadim reis Dmden attim ssiSende de gözükmüyor olumm niye oltaliyorsun ısrarla
Utku Bey merhabalar Aslan adı yerine başka bir isim tercih eder misiniz? Sık kullanımdan dolayı bu ismi vermekte istekli değiliz, iyi forumlar.Aslan Geven
rica ediyorum.
Utku Bey merhabalar Aslan adı yerine başka bir isim tercih eder misiniz? Sık kullanımdan dolayı bu ismi vermekte istekli değiliz, iyi forumlar.
@AdministratorBunun sorun olabileceğini tahmin ettim ama Hasan'a fonetik olarak benzediği için öyle seçtim. Yani Hasan KEVENoğlu yerine Aslan Geven şeklinde. Eski üyenizi kırmazsanız sevinirim. Yine de olmaz derseniz düşüneyim ama başka isim.