- 5 Eylül 2014
- 80.088
- 62.722
- 4.283
Şansını zorlama@Keramettin TANRIVERDİ ismimin ''İbrahim Cenker Ahlatçı'' olarak revize edilmesini istiyorum
İsmin farklı yerlere gider
Tecrübe konuşuyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şansını zorlama@Keramettin TANRIVERDİ ismimin ''İbrahim Cenker Ahlatçı'' olarak revize edilmesini istiyorum
bundan daha nereye gidebilir diye düşünmekten kafayı yiyecem şimdiŞansını zorlama
İsmin farklı yerlere gider
Tecrübe konuşuyor
!bundan daha nereye gidebilir diye düşünmekten kafayı yiyecem şimdi
!
Oldum ben bi ara
@Keramettin TANRIVERDİ reis yav@Keramettin TANRIVERDİ ismimin ''İbrahim Cenker Ahlatçı'' olarak revize edilmesini istiyorum
Zorbey ILIK olsun mu?Selamlar, kişisel sebeplerden ötürü isim değiştirmek istiyorum. İlla yeni bi isim bulmam şart mı? Yönetim de istediği ismi verebilir önemli değil.
Size 48 saat içersinde dönüş yapacağımZorbey Ilık mükemmel! Mümkün mü acaba? @Kemalettin TANRIVERDİ
Maalesef o isim kalmadı efendimİsmimin Zorbey Ilık olarak değiştirilmesini arz ederim.
Saygılarımla,
Benim ismimi de Hakan Saunders yaparmışsınız değerli sevgili modlarım
Benim de pls. Konu komşu akrabaya rezil olduk. Dayım sürekli arayıp Y sever misin diye dalga geçiyor.lütfen adımı revize edermisiniz yalvarıyorum @Keramettin TANRIVERDİ
dmden foto atanlar varBenim de pls. Konu komşu akrabaya rezil olduk. Dayım sürekli arayıp Y sever misin diye dalga geçiyor.