İsim Değişikliği İstek Başlığı

Gecenlerde sacma sapan bir isim istedim, dusunmeden oldu, tek amacim eski ismimi degistirmekti (sebeplerini gerekirse özelden bir yöneticiye yazabilirim)

Fakat hic sevemedim bu yeni isimi, üstelik yabanci klavye kullandigim icin her foruma baglanmak istedigimde türk harflerini bulmak ve yazmak zor oluyor.

Neyse bundan sonra forumda kullanmak istedigim isim: Musab Umeyr

Simdiden cok tesekkür ederim.

Iyi maclar!

Musab umeyr fazla oryantalist bi isim siyasi çağrıştırmalar oluşturabilir ayrıca ırkçı saldırılarada çok açık

Yasak o ismi kullanmak sen hz.Muhammed'in kankasimisin ne bu rahatlık

Envoyé de mon Sony Z3

bende kareem said olsun istedim ancak talebimin geri çevrildiğini ilettiler.
#kahrolsunfaşizm

Gecenlerde sacma sapan bir isim istedim, dusunmeden oldu, tek amacim eski ismimi degistirmekti (sebeplerini gerekirse özelden bir yöneticiye yazabilirim)

Fakat hic sevemedim bu yeni isimi, üstelik yabanci klavye kullandigim icin her foruma baglanmak istedigimde türk harflerini bulmak ve yazmak zor oluyor.

Neyse bundan sonra forumda kullanmak istedigim isim: Musab Umeyr

Simdiden cok tesekkür ederim.

Iyi maclar!

Nick tarzı isimler olamaz.İsmini daha önce değiştirmişsin pişman olmuş olabilirsin başka bir isimle değiştiririz ok ama bu tarz isimler olmaz.

-Tapatalk-

Zirt pirt isim mi degistirilir yahu begenilmedigi icin.

Son düzenleme:
Musap Elazigli yapsak olurmu :) (aydinli nasil aklima geldi yaw ) , belki cogu kisi kim oldugumu unutup, o mahpus günleri hepberaber unuturuk :D

Bu ne yav herkes isim değiştirirse nasıl tanıyacak üyeler birbirini.

-Tapatalk-

#hadiOlmGururLan
edit.yanlıs baslık

Arkadaş karı gibisiniz , kendi isminizi kullansanıza burda merdiven altı üretim yapmıyoruz ya yazdıklarınıza biraz dikkat edersiniz.
Cogu kisi kendisini mosad kgb cia takip ediyor sanıyor herhalde..

Yönetimden rica sadece bir kez isim değişikliği hakkı verilsin üyelere ve kendi isimlerini kullanma eğilimi artirilsin

t★p★t★p★

Son düzenleme:
Keske nickname müsadesi olsaydi.
Ismimin Anti-Sabri olmasini isteyecektim.

Nick tarzı isimler olamaz.İsmini daha önce değiştirmişsin pişman olmuş olabilirsin başka bir isimle değiştiririz ok ama bu tarz isimler olmaz.

-Tapatalk-

Nickname olmuyor ok anliyorum... O zaman baska bir isim soyisim düsünüp sonra tekrar istekte bulunurum.

Tesekkürler.

Karar verdim

Isim: Hasan Soyisim: Hüseyin seklinde degismesini rica ediyorum

Sebebi ise ilk kullandigim isim gercek ismimdi ama cok fazla detay verdim (yasadigim sehir, bitirdigim üni, calistigim futbol kulübü...) herkes gercek kimlik kullansa büyük ihtimal bende öyle birakirdim... Ve düsünmeden isim degisikligi talep ettim bundan bir kac hafta evvel. Ismin ne olursa olsun fark etmeyecegini düsünerek ama hic alisamadim! Ama böyle isim mi olur?

Talebimin kabul olacagini ümit ederek, selamlarimla.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt