Yasin Paçavra
10 Numara!
- 3 Nisan 2014
- 14.456
- 2.257
- 1.198
İsmiminin butun harflerinin kucuk harf olmasini istiyorum. 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Karar verdim
Isim: Hasan Soyisim: Hüseyin seklinde degismesini rica ediyorum
Sebebi ise ilk kullandigim isim gercek ismimdi ama cok fazla detay verdim (yasadigim sehir, bitirdigim üni, calistigim futbol kulübü...) herkes gercek kimlik kullansa büyük ihtimal bende öyle birakirdim... Ve düsünmeden isim degisikligi talep ettim bundan bir kac hafta evvel. Ismin ne olursa olsun fark etmeyecegini düsünerek ama hic alisamadim! Ama böyle isim mi olur?
Talebimin kabul olacagini ümit ederek, selamlarimla.
Benim ismim fake mesela yani. Full hemdeisimler önemli değil okadar bence forumlarda.
Gerçek ismimi galiba bir kişi biliyor forumda onada playstation den söylemiştim![]()
Öyle olması gerekir tabiki, bence yani.İsimler değil fikirler mi önemlidir diyorsunuz Fatih Bey?
Karar verdim
Isim: Hasan Soyisim: Hüseyin seklinde degismesini rica ediyorum
Sebebi ise ilk kullandigim isim gercek ismimdi ama cok fazla detay verdim (yasadigim sehir, bitirdigim üni, calistigim futbol kulübü...) herkes gercek kimlik kullansa büyük ihtimal bende öyle birakirdim... Ve düsünmeden isim degisikligi talep ettim bundan bir kac hafta evvel. Ismin ne olursa olsun fark etmeyecegini düsünerek ama hic alisamadim! Ama böyle isim mi olur?
Talebimin kabul olacagini ümit ederek, selamlarimla.
İsmiminin butun harflerinin kucuk harf olmasini istiyorum.![]()
Hayır.ismimi roberto agustin miguel santiago samuel trujillo veracruz olarak degistirebilir miyiz
Hayır.alejandro gomez arias jose roble de alfonso villa de santos da olur
Hayır.şükrü spastiği yakamdan düşer misin
alejandro gomez arias jose roble de alfonso villa de santos da olur
bundan sonra alejandro gomez arias jose roble de alfonso villa de santos şeklinde giriş yapınız foruma.
iyi forumlar...
bundan sonra alejandro gomez arias jose roble de alfonso villa de santos şeklinde giriş yapınız foruma.
iyi forumlar...
iyi forumlar...
O isimde bir kullanıcı olduğundan değiştiremeyiz o şekilde.İsmimi Furkan Bakır olarak değiştirir misiniz?
O isimde bir kullanıcı olduğundan değiştiremeyiz o şekilde.