Işın Çelebi Ünal Aysal'a Salladı

Keramettin TANRIVERDİ

"Bizi sevenleri üzmeyelim baba"
Yönetici
Administrator
Galatasaray Başkan Adayı Işın Çelebi: "Yiğit Şardan'ın lehine çekilmek gibi bir niyetim yok. Adnan Polat, Yiğit Şardan ve Abdurrahim Albayrak beraber hareket ediyor."

Işın Çelebi: "İşi gücü olmayan insanlar Galatasaray başkan adayı oldular. Hayret ve ilgiyle izliyorum. İflas edip, işten atılıp Galatasaray'a aday olanlar var."

Işın Çelebi: "Çağrı yapıyorum; bütün başkan adayları ne iş yapıyor, kim iflas etmiş açıklasın!"

Işın Çelebi: "Galatasaray kartvizini kullanıp kim 560 milyon dolar banka borcunu yeniden yapılanmaya tabi tutuyor onu söylesin."

Işın Çelebi: "Rakam söyleyip borcu var dediğim arkadaş, geçen hafta birleşme toplantısına katılıp kendini üst akıl gibi gösteren arkadaş. Kimin enerji santralinden dolayı borcu var onu öğrenin bana isim sormayın!"

Ülkeyi kast ediyor galiba, ödediğimiz elektrik faturaları ile enerji santrali kurardık.

Alo Burak'a iyi salamış

Işin bey sıkma artık Şardan beyin safına geç

Ya Burak ya Eşref'i kaset ediyor ama ikisinin de enerji santrali sahibi olduğunu bulamadım. Elmas'ın listesinde olan Zorlu'nun enerji santralleri var ama onlarda borç yapılandırma değil yurt dışında tahvil ihracı yapmılş 350 milyon dolarlık.
Aysala gibi bence o laf

Işıl basgan herkese sallamis anlaşılan

Geri
Üst Alt