Işıtan Gün, Haluk Yürekli'nin Sorularını Cevapladı

Emre Altun

Moderator
Yönetici
Moderatör
"Yarın CAF'a kulüp yönetimi hakkında eğitim vermeye gideceğim."

Işıtan Gün:

"Guardiola'nın yardımcısıyla Başkan Burak Elmas'ın bilgisi dahilinde görüştük. Bunu sebebi de Fatih Hoca'nın yardımcı ekibi içindi. Fatih Hoca'nın da haberi vardı."

Işıtan Gün:

"Guardiola'nın yardımcısı Fatih Terim'in yardımcısı olma görevini kabul etti."

Işıtan Gün:

"2 transferde rol oynadım. Nelsson ve Barış Alper."

Gökhan Dinç:

"Bugün Fatih hocayla konuştum. 'Işıtan Gün'ü tanıyor musunuz?' dedim, 'Tanımıyorum' dedi. 20 senedir tanıştığınızı söylediniz. Emin misiniz?"

🎙 Işıtan Gün:

"Ben kendisiyle konuşurum. Bunu burada sizinle konuşmayacağım."

Işıtan Gün:

"Guardiola'nın yardımcısıyla anlaştık ama Başkan Elmas ve hocamız tarafından henüz onay gelmedi."

Işıtan Gün:

"Ben Galatasaray'da ne görev verilirse yaparım."

Işıtan Gün:

"Ben Hollanda'da yaşıyorum ama maçlara gidemiyorum. Normalde maç kaçırmam. Bu sene Fenerbahçe ve Lazio maçına gittim."

Işıtan Gün:

"Fatih Terim aleyhine bir Whatsapp mesajım gösterilsin istifa ederim. Bu kadar net."

Işıtan Gün:

"Transfer görüşmelerini başkanımız Burak Elmas direkt yapıyor. Aracı yok."

Işıtan Gün:

"Transfer için önce hazırlıklar önceden başlar. İlgili kişisel listeyi oluşturur. Mevcut ekonomik durum, FFP, Bankalar Birliği anlaşması gibi bizi kısıtlayan durumlar var. Bu şekilde transfer yapılıyor."

Işıtan Gün:

"Mazbatayı aldığımız gün Barış Alper hocanın listesinde vardı. Hocanın bilgisi vardı başkanın talimatıyla gidip görüştük."

Işıtan Gün:

"Rakamsal tüm görüşmeleri transferde Burak Elmas yapıyor."

Işıtan Gün:

"Ben Galatasaray'da profesyonel olarak çalışırken kendi kıyafetlerimi kendim aldım. Kulübe bir sefer masraf çıkarmadım. Ünal Başkan gitti 1.5 yıllık sözleşmem olsa da yırttım attım tazminat almadım."

Işıtan Gün:

"Fortuna Sittard'da tarihin en düşük bütçesiyle 1. Lig'e yükseldik."

Işıtan Gün:

"Alioski ve Larsen'i ben önerdim. Transferde nihai kararı Başkan Burak Elmas veriyor. Hoca da Larsen'i beğendi. Maliyeti yüksek diye almadık."

Gökhan Dinç:

"Sizi tanımıyor Işıtan Bey. Keşke adınıza belgesel yapılsa."

🎙 Işıtan Gün:

"Hollanda'da yaptılar. Linkini atabilirim."

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt