Işıtan Gün, Haluk Yürekli'nin Sorularını Cevapladı

Ne sacma sapan sorular soruyorlar ya, bildiğin iki tarafli sorguya çekiyorlar. Sen judo subeden sorumlusun neden antrenör görüşlerindesin dediler adamın hollanda da klubu var baglantilari var böyle sacma soru mu olur.

sanki adamların kutsal kitaplarına dokundular. yabancı t.direktörle görüştü haberi çıkınca topyekün saldırıya geçtiler. vallahi korkulur bunlardan

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ FATİH TERİM İMPARATOR İMPARATOR İMPARATOR FATİH TERİM İMPARATOR İMPARATOR İMPARATOR FATİH TERİM

kenarda bunu yazmışlar

organize troller

Çok kötü bir moderatörlük sergileniyor. Konuktan daha fazla konuşuyorlar ve devamlı Işıtan Gün'ün sözünü kesiyorlar. Dağınık bir şekilde konudan konuya geçiliyor.

Böyle bir gündem sürecinde önemli bir konuk getirmişler, doğru düzgün bir planlama ile soru sormaları gerekiyor.

Mal mıdır nedir bunlar ya 3 soru sordu hepsi FT hk olumsuz düşünceleriniz varmış bla bla bla.

Adam ısrarla hayır diyor ısrarla aynı soruyorlar.

GSCimbom Mobile App

abi ona itiraz etmedim zaten de

terim yardımcı istedi mi yoksa yönetim mi inisiyatif alıp böyle bir yola girdi

mesela haluk hala sormadı terim istedi mi
Baskan dahil terimden habersiz bisey yapmaz kimse.

Knk terim 1,5 sezon daha takimin basinda. Bu sene 10. Bitirelim yine gitmez. Gitmek istese de belmas birakmaz. Seneye belki 1 sampiyonluk gelir iyi kapatir td defterini.

beyaz futbola katilsaydi daha mantikli sorular sorulurdu

ışıtan gün hoca ile 20 yıldır tanışıyorum

Mal mıdır nedir bunlar ya 3 soru sordu hepsi FT hk olumsuz düşünceleriniz varmış bla bla bla.

Adam ısrarla hayır diyor ısrarla aynı soruyorlar.

GSCimbom Mobile App
Malzeme lzm knk. Troll ekibinin yaptiklari ayri bi mallik.

Geri
Üst Alt