Işıtan Gün, Haluk Yürekli'nin Sorularını Cevapladı

Abi adamlar burada ortalığı ayaga kaldirdiginiz konularda soru soruyor
simdi niye bunlar suclu oldu?
Behzat sorun soruların sorulması değil, soruların bu uslüpla sorulması.

Aslında soruyu sorup adama cevap vermesi için fırsat verseler bizde durumu net anlayacağız.

Guardiola'nın yardımcısı ile görüşmesi netleşti ve yardımcılık üzerine olması pek mantıklı değil. Bunu daha net anlatmak lazımdı.

Tahir kum şerefsiziyle birlikte programa çıkıyor bunlar tgrt’de.

ama terim istemeden yönetim bu yola girdiyse terime rest çekmişler demektir
Gerektiğinde rest çekmeliler zaten. Terim rahat bırakıldığında başarılı olan biri değil ki tam tersi çok rahat etmesi ters etki ediyor. Ben burada çok uzun zamandır teknik heyetin yetersiz olduğunu düşünüyorum ve bunu hoca kabul etmiyorsa yanlış yapıyordur umarım bu konuda rest çekmiştir başkan ama Pep'in hangi yardımcısı nasıl bir görev bunlarda önemli.

Bir Galatasaray profesyonelini bu paçozlara harcatan sebep ve cesaret ne ise,camia o sebepten tez kurtulmalı. Divanda üyeler bu tonda hesap sormuyor. Gazetecilik değil manipülasyon yapıyorlar.

Behzat sorun soruların sorulması değil, soruların bu uslüpla sorulması.

Aslında soruyu sorup adama cevap vermesi için fırsat verseler bizde durumu net anlayacağız.

Guardiola'nın yardımcısı ile görüşmesi netleşti ve yardımcılık üzerine olması pek mantıklı değil. Bunu daha net anlatmak lazımdı.
Adamlarin uslubu hep bu degil mi dostum? Kabul ediyorsan bileceksin nereye gittigini

Bu saatten sonra Haluk ve Gokhana boycot edilmelidir.

utanmaz herifler

Gerektiğinde rest çekmeliler zaten. Terim rahat bırakıldığında başarılı olan biri değil ki tam tersi çok rahat etmesi ters etki ediyor. Ben burada çok uzun zamandır teknik heyetin yetersiz olduğunu düşünüyorum ve bunu hoca kabul etmiyorsa yanlış yapıyordur umarım bu konuda rest çekmiştir başkan ama Pep'in hangi yardımcısı nasıl bir görev bunlarda önemli.
Geçen senede hoca Pep'in yardımcısı(stajyer) ile çalışmıştı. Riera, Pep'in yardımcılığını yapmıyor muydu? Bu arada Takvim gazetesi güvenilir değil ama Borrell yazmış.
Edit: Yakup haber girmiş.

Larsseni önermis, terim alin demis pahali cikti

Geri
Üst Alt