- 17 Ağustos 2009
- 41.881
- 30.263
- 3.448
2 tane vasıfsız adamın yayınına çıkmak büyük vizyonsuzluk. "Biz her şeyi sorarız ehööö" tripleriyle adama takındıkları tavır büyük saygısızlık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bana mantıklı geldi. boşta olduğu ve a takım antrenörlüğü geçmişi de olmadığı için asistanlığı kabul etmiş olabilirla bu adam bosta , 3 sene once man cityden ayrilmis
![]()
Domènec Torrent - Teknik Direktör profili
Diese ist die Profilseite des Trainers Domènec Torrent. Es werden unter anderem die Trainerstationen und seine Stationen als Spieler aufgelistet.www.transfermarkt.com.tr
![]()
Domènec Torrent - Manager profile
This is the profile site of the manager Domènec Torrent. The site lists all clubs he coached and all clubs he played for.www.transfermarkt.com
torrent gelir
ztn severiz torrent
GS medyası tam bir çöplük. FT'den bağımsız uzun zamandır böyle. Nasıl temizlenir bilmiyorum.abi isimlerin yanında olmayalım
ama ortada başka bir sorun var
bir isim kulüp üzerinde tahakküm kuruyor
terimciler renkdaşımıza cebinden telefonunu çıkar vatan haini saldırısı düzenleyebilirler her an. büyük cesaret
@hayri cund
soru soranlar sey dedi de niye guardiolayi birakim ft'ye gelsin diye ama adam bostaymis , soru soranlar kendileri arastirmadan soru soruyor.bana mantıklı geldi. boşta olduğu ve a takım antrenörlüğü geçmişi de olmadığı için asistanlığı kabul etmiş olabilir
Haha attım ama bakınca Flamengo ve New york'ta TD'liği var. Ondan önce paso Pep ile çalışmış. TD olmak için bırakmış gibi görünüyor. Gelsin.la bu adam bosta , 3 sene once man cityden ayrilmis
![]()
Domènec Torrent - Teknik Direktör profili
Diese ist die Profilseite des Trainers Domènec Torrent. Es werden unter anderem die Trainerstationen und seine Stationen als Spieler aufgelistet.www.transfermarkt.com.tr
ekibimizi uçuracak bir profil gibi
?sinsi bir adamın gstvde işi yok üns (!)