Işıtan Gün, Haluk Yürekli'nin Sorularını Cevapladı

2 tane vasıfsız adamın yayınına çıkmak büyük vizyonsuzluk. "Biz her şeyi sorarız ehööö" tripleriyle adama takındıkları tavır büyük saygısızlık.

şu üslubun 10da birini terime yapınsana

soruları bu açıklıkla yarım soru sorsanıza

Işıtan bey niye böyle kalitesiz bir yayını kabul etti ki. Bir ikincisi kulüp açıklama yaptı madem, her türlü arkasındayız diye. Kendi kanalında neden söz hakkı tanınmadı?

Çok üzülerek diyorum ki, kulüp içindeki kopukluk, samimiyet sorgulayıcı.

Bazı haber başlıkları da ( iddiaları ama yalanlama da yok) bu kopukluğun yansıması zaten.

Selçuk, Necati transferi işaret etti. Terim de elbette bunu ister. Başkan çıkıp diyor ki olmayacak. Sonra yardımcı haberleri Terim istemiyor deniyor ama Farioli iki üç maçımızda bulunuyor. Resimler servis ediliyor. Terim açıklama yapıyor. Yönetim arkamda vs bugün Işıtan bey tekrardan bir yardımcı konusunda Pep'in ekibinden isim veriyor. Adam açıklamayı da kendi iletişim kanalımızdan değil buradan yapıyor. Kulüp bildiri geçiyor bu haber çıkınca.

Bunlardan bir ümidim yok. Sırf şu döngü bile zaten yeterli bazı şeyleri anlamaya. Herkes esasen birbirinden memnun değil ama mecburi yürütüyor. Böyle kulüp mü yönetilir!

Hemen şimdi bir atış serbest başlığı

bana mantıklı geldi. boşta olduğu ve a takım antrenörlüğü geçmişi de olmadığı için asistanlığı kabul etmiş olabilir
soru soranlar sey dedi de niye guardiolayi birakim ft'ye gelsin diye ama adam bostaymis , soru soranlar kendileri arastirmadan soru soruyor.

eF3guxW.png

adam çok kaliteli kulüp başkanı olmasına ragmen üslubunu bozmuyor ama canlı yayına cıkacak daha dogru birilerini bulmalıydı

Geri
Üst Alt