Işıtan Gün: “İtalya’da değilim, bana verilmiş olan böyle bir görevlendirme de yok”

Mehmet Mehmetoglu

Mehmetoğulları Etliekmek
Yönetici
Süper Moderatör
Avrupa kulüpleriyle iletişimi kuvvetlendirmek, Avrupa’daki ilişkileri düzeltmek için G.Saray yönetimine dahil olan Işıtan Gün’ün transfer için İtalya’da olduğu ileri sürülüyordu.

Işıtan Gün “İtalya’da değilim, bana verilmiş olan böyle bir görevlendirme de yok”

Işıtan Gün’le ilgili dün sosyal medyada menajer Ogan Tarhan ile ortaklığı bulunduğu iddiası üzerine

Işıtan Gün; “Ogan Tarhan, Fortuna Sittard’da sportif anlamda yardımcı oluyor ama kesinlikle ortaklık söz konusu değil. Ben hayatım boyunca hiçbir yanlış işte bulunmadım”

(Ajansspor)

Hele şükür açıklama yapmak aklına gelmiş.

İtalya da olmadığı anlaşıldıktan sonra yaptı ama olsun, bu da bir gelişme.

Bu kadar baskıya dayanamaz istifa eder gibi
Taraftar haklı cevap aramakta fakat biraz daha süre verilmeliydi kendisine.

Senciyiz KRAL

Sonuc köseye sikisinca mi cevap veriyorsun? Neden önce bir aciklama gelmedi ben italyada degilim diye? Büyük ihtimal dogrudur medyada cikan haberler. Ilk istifa yakinda gelir. Bu ekip dursundan beter olacak gibi geliyor bana

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yönetime yazacağım tek eksi iletişim eksikliği şu ana kadar. Medyada dönen olumlu/olumsuz çoğu haber kolpa gibi. Menajerlerin oyun bahçesine dönmüş piyasa. O yüzden genel bir bilgilendirme yapılması en sağlıklı yöntem olurdu. Etkileşim için anasını babasını satacak tiplerin dolduruşuna geliyor yoksa millet.

Nerde olduğunu söyleseydi keşke. Ona göre yalan atardık

Hani bu adam di futbol bilgisi olan? Herifin gorevi yoksa secim oncesi oy icin vitrinmiymis sadece?

Gidisat simdilik hic parlak degil.

Yakında istifa eder gerçi istifa etcek bir görevi varmı bilmiyorum ama bu adamın kullanılmaması çok kötü bizim için ftnin egoistligi sayesinde

Geri
Üst Alt