- 17 Ağustos 2009
- 41.743
- 30.127
- 3.448
Hastasıyım şu algıcıların amaçlarına ulaştığını gösteren postların.Ulan yollarını ayıracak olsan bile şimdi mi söylenir bu.Yerine ortak olduğun arkadaşının menajer şirketinden yeni bi zapata mı alacaksın?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hastasıyım şu algıcıların amaçlarına ulaştığını gösteren postların.Ulan yollarını ayıracak olsan bile şimdi mi söylenir bu.Yerine ortak olduğun arkadaşının menajer şirketinden yeni bi zapata mı alacaksın?
Muslera tipki Feghouli gibi son güne kadar kalir, gitmez.Muslera'nin bundan haberi varmiymis?
Taktilar psgnin 3. kalecisine
Hakli.Muslera tipki Feghouli gibi son güne kadar kalir, gitmez.
Taktilar psgnin 3. kalecisine
gercek olmayacak kadar güzel bir rüya ona inanamiyorumyav reis gecen seninle tartistik Muslerayi gomuyordun simdi de kalmasini istiyorsun , bir aciklama yaparmisin ne degisti.
Algı mı? ben yalan ya da sahte bir şey söylemedim.Algı da yapmadım.Gelecek de olabilecek bir olay tahminin de bulunuyorum sadece.Bu adamın geçmişi sıkıntılı avrupada.Dikkatli olmak lazım.Zaten başkanlık makamını işgal eden şahıs Galatasaray'ı zamanında batırmaya ant içmiş Faruk süren'in damadı kendi yapamadığını bu arkadaş yapacak herhalde.Hastasıyım şu algıcıların amaçlarına ulaştığını gösteren postların.