Işıtan Gün: "Muslera ile sezon sonunda yollarımızı ayıracağız"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kafayı yemişler. takımın eksiklerini gidereceklerine sağlam taraflarını da bozuyorlar.

Muslera 'nın performansı düşük, parası çok ama sözleşmesi var böyle açıklama yapamazsınız yaparsanız tüm parasını alır ve oynamaz, hakedilmiş saygı kısmına girmiyorum dahi bu bir, ikincisi bunu yapacak yetkin var gibi görünse de en başta sen gideceksin Işıtan sonra yönetim. Bu konuda Terim in de gitmesi doğru idi ama siz de suçsuz değilsiniz komple hatalar hepinizin size de güle güle

Yerine yerli kaleci alinmayacaksa hic gerek yok. Yabanci kisitlamasinda kaleyi yabanciya teslim etmek buyuk ahmaklik.

Sıktın artık ya belki kaleci alamayacaksın musleraya kalacaksın. Muslera bu kulüpte pek çok başarı yaşadı yaşattı böyle mi gönderilir? Ayrıca kulübe fbjki sokmak dışında hakemler konusunda aksiyon alacak mısınız artık? Vallahi bunlar ya ağır amatör ya art niyetli

Ya madem göndereceksin bunu şimdi niye söylüyorsun be adam tamam anladık göndereceksin lafta olmaz icraat ile yap o zaman

Muslera'yı televizyona bağlayıp sezon sonunda göndereceğiz diyen adam bizim yöneticimiz olamaz olmamalı, Babacan falan basın uydurmasıdır ama konu bu Karartan olunca insan bir olabilir diye düşünüyor. Yazıklar olsun. Doldurun BJK ve FB'lileri kulübe iyice rahatlayın.

Muslera'nın GALATASARAY'ımıza sağladığı katkı > Işıtan Gün'ün Yöneticiliği

Basın sözcümüz olacak diye şeçime girip YouTube ve kimsenin bilmediği kanallara çıkmakta neyin nesi.
Kendi kanalın var. Çık oradan açıklama yap. Bu Işıtan ama oradaki bayan sunucularımıza sulanır.

Muslera da Fatih Terim de değişilmez değildir.
Son 2 yıldır Muslera yokları oynamakta. Biraz profesyonel düşünmemiz gerekiyor.

Ne kadar kolay bunu söylemek ya da ima etmek...

Kendisi muslera'nın tırnağı kadar katkı sağladı mı acaba bu kulübe....yazık yav , adam kaç senedir kalende boş boş konuşmaz havalara girmez etmez - ne kadar kolay ya şu cümleyi medyaya sunmak.

Işıtan Gün BÜYÜK hayalkırıklığısın.

Muslera da Fatih Terim de değişilmez değildir.
Son 2 yıldır Muslera yokları oynamakta. Biraz profesyonel düşünmemiz gerekiyor.
Adam annesini kaybetti. Üstüne bacağı kırıldı. Üstüne bir ciddi sakatlık daha yaşadı. Ne olmasını bekliyorsun başka?

Adam annesini kaybetti. Üstüne bacağı kırıldı. Üstüne bir ciddi sakatlık daha yaşadı. Ne olmasını bekliyorsun başka?
Anlıyorum fakat duygusal düşünüyoruz. Beşiktaş'ın kalecisi son 2 yıldır kaç maç kurtarmıştır? Muslera bu formda oynayacaksa bu kadar para vermeye gerek var mı? Ayrıca yabancı hakkını da kullanıyor.

Yazıp yazıp siliyorum. Suyunuz çok ısındı sizin. Gideceksiniz... Eskiden liseli filan derlerdi de bu liseliler cidden bunlardan daha iyi adamlarmis

Son düzenleme:
Var Odası ne yav. Bence hiç bir Galatasaray yöneticisi böyle seviyesi düşük programlara bağlanmamalı.

Bağlandığı nerden çıktı

Oğuz Altay kolpası olma ihtimali de var

Muslera o parayı zor bırakıp gider

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt