Işıtan Gün Salı Günü Ayrılıyor İddiası!

köksal ünlü ve rezan'ın istifasından sınra ışıtan ve selim sefada istifa ederse yönetimin neredeyse 3te 1'i ayrılmış olacak. twitter'dan yönetim düşüyor. hamamcıoğlu ve öztürk seçim çağrısı yapar yakında.

köksal ünlü ve rezan'ın istifasından sınra ışıtan ve selim sefada istifa ederse yönetimin neredeyse 3te 1'i ayrılmış olacak. twitter'dan yönetim düşüyor. hamamcıoğlu ve öztürk seçim çağrısı yapar yakında.

metin öztürk terimle çalışcaz demiyomuydu zor kazanır heralde artık, hamamcıoglu bile kıl payı kaçırdı

Üzücü bir gelişme

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

metin öztürk terimle çalışcaz demiyomuydu zor kazanır heralde artık, hamamcıoglu bile kıl payı kaçırdı
Aklı olan hiç kimse artık o topa girmez, Terim'ciler Terim i bitirmiştir. Terim ile çalışacağım diyene de oy vermez kimse zaten, görürsünüz. Yönetim de bir an önce erken seçim yapmak zorunda .

Bir yönetim kurulu üyesi 10 yıl önce abuk subuk veya komik ne dersen de, twit atmış diye niye istifa etsin ki hele yönetim niye istifa etsin. Sizlerin bu istifa istifa isteğinizi beklentinizi de anlamış değilim. Suni gündem ve konsantrasyonsuzluk yaratıyosunuz boş yere. Lan kimlerin neleri çıkıyor da bişey olmuyor, ne var adam sertleştim deyince. Siz sertleşmiyomusunuz anasını satyim.

hepimiz ışıtan gün'üz!

Terim'in gitmesine üzülmüştüm, ışıtan gün de giderse bu üzerimizde oynanan büyük oyunun ne olduğunun bir göstergesidir kanımca. Çünkü kendisi çok donanımlı bir şirketin sahibidir ve öz Galatasaraylı dir. Taraftar olarak sahip çıkmalıyız

Ilginc seyler oluyor, terimin fedayileri heralde yönetimi düsürelim ,yeni secim olsun, terim baskan veya tekrar td olarak gelsin derdine düsmüs ama bukadar göz göre göre yasanan olay dan sonra ne bir baskan adayi terimle calismak ister, nede kendisi baskan adayi olsa baskan secilir. O tren kacti artik. Nasil bir rant kavgasi varmis da haberimiz yokmus

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gidip el öperse bu işten sıyrılır hatta tribünlerden tezahuratlar yükselir lehinde

itler istedi diye güneş doğmaktan vazgeçmez Başkan! Gitme

fedai dallamalara bak hele kurunun yanında yaş da yanarmış

Resim

Senelerce burada yapmayın, önünüze gelen her haberi, her twiti buraya taşıyıp algı yaratmayın, iftira atmayın dedik ama dinletemedik. Fatih Hoca'ya itibar suikasti yapılırken, hırsız, komisyoncu olması dahil bütün iddiaları buraya taşıyıp üzerinden argüman üretenler şu an benzer durumdan muzdarip. Hiç bir farkı yok. Hoca hakkında yalan haber pompalayan ve bunu kullananlar Galatasaray'ın iyiliğini mi istiyordu? Takım kaybedince üzülüyor muydu yoksa ağzında salyalarla klavye başına mı geçiyordu?

Bu kafayla mücadele etmek mümkün değil. Bu haberler, ifşalar ve iftiralar bitmeyecek. Bu yönetim giderse şu an mağdur olanlar sonraki yönetimi itibarsızlaştırmak için benzer taktik kullanacak.

Neden mi? Çünkü işe yarıyor.

Geri
Üst Alt