Halil Vurucu
Ulubatlı Souness
- 25 Ağustos 2018
- 39.791
- 17.574
- 1.868
Yuh ya. Ben de canli yayina baglanip soyledi sandim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Motz yüzünden ceza yemişsin dün.muslera acilen gonderilmeli admrim, 2,5m euro vermemeliyiz.
Motz yüzünden ceza yemişsin dün.
Benim degilHa şöyle...
Nando kırmızı çizgimizdir.
Aldığı parayla alakalı o. Yoksa kalitesi çok yüksek muslera nin yakın zamanda da yerini doldurabilecegimizi sanmıyorum.GSC: "Muslera kesinlikle gitmeli"
Isitan Gün: "Muslera ile yollarimizi ayiracagiz"
GSC: "Allah belani versin"
Valla benim için takımın en özel adamıdır Muslera. Ona haksızlık yapana ağır söverim o yüzden. Adam annesini kaybetti, üstüne iki ciddi sakatlık yaşadı. Hadi şimdi kapı dışarı diyemez kimse Muslera'ya.Benim degil
Valla benim için takımın en özel adamıdır Muslera. Ona haksızlık yapana ağır söverim o yüzden. Adam annesini kaybetti, üstüne iki ciddi sakatlık yaşadı. Hadi şimdi kapı dışarı diyemez kimse Muslera'ya.
Nando bir Galatasaray efsanesidir.
Tatil yapmadı bu yaz
oğuz altay'dan cevap
İnş adaplı gider. Oldu muValla benim için takımın en özel adamıdır Muslera. Ona haksızlık yapana ağır söverim o yüzden. Adam annesini kaybetti, üstüne iki ciddi sakatlık yaşadı. Hadi şimdi kapı dışarı diyemez kimse Muslera'ya.
Nando bir Galatasaray efsanesidir.
I-ıh. Hiçbir koşulda git denemez. Futbolu canı ne zaman istiyorsa o zaman bırakır ve Galatasaray'da bırakır. Sonrasında da yine isterse antrenör olarak devam eder kulüpte.İnş adaplı gider. Oldu mu
seninle ayni fikirdeyim yunusBenim degil
Yıllık 800,000 avradon 2+1 yıllık sözleşme. Buffon gbi taklsınseninle ayni fikirdeyim yunus
muslerayla ilgili bir planin varsa ortak olmak isterim?