İSK 1. Maç | Barcelona 1-3 Real Madrid | MS | 13 Ağustos | Tivibu Spor

O senin görüşün Can saygı duyuyorum

Ama bence Navas hem çizgi de, hem yan toplarda hem de birebirde Muslera'dan daha iyi

Muslera topu oyuna sokmada Navas'dan daha iyi

Ben de senin görüsüne saygi duyarim ama katilmiyorum. Navas'in en büyük dezavantaji boyunun bir kaleci icin kisa olmasi. Muslera yan toplarda iyi degil buna katiliyorum ama Navas da bahsettigin kadar iyi degil.

Muslera'nin en büyük handikapi 3 senedir önünde neredeyse SIFIR defans ile oynamasi. Bana kalirsa rahatca topclass takimlarda oynayabilecek kapasiteye sahip Muslera.

Ben de senin görüsüne saygi duyarim ama katilmiyorum. Navas'in en büyük dezavantaji boyunun bir kaleci icin kisa olmasi. Muslera yan toplarda iyi degil buna katiliyorum ama Navas da bahsettigin kadar iyi degil.

Muslera'nin en büyük handikapi 3 senedir önünde neredeyse SIFIR defans ile oynamasi. Bana kalirsa rahatca topclass takimlarda oynayabilecek kapasiteye sahip Muslera.

Eyvallah

Ben zaten Navas yan toplarda çok iyi bir kaleci demiyorum Muslera'ya göre daha iyi diyorum karşılaştırmamız o olduğu için

Muslera'nın önünde herhangi bir defans bloğunun olmaması konusunda haklısın onun şanssızlığı diyelim

Bizim ligimiz için Muslera çok ama çok yeterli bir isim

bizimde canımız zaten kendisi

Umarım bizim forma altında futbolu bırakır ve bu sene hak ettiği kaptanlığı alır

Ama Muslera'nın World Class seviyede olabileceği konusu tartışılır

Mesela Uruguay Milli takımında önünde iyi sayılabilecek bir defans bloğu olmasına rağmen çok hatalı gollerde yemişliği var

Pique bizde oynasa, anadolu senjileri tarafindan aglatilacak bir hali var.

Arda Romaya gidebilirmiş

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

DHJHlWbWAAAZgt6.jpg
Messi'nin yaptığı baya içinde kalmış, kompleks yapmış resmen. :asd2:

Dünya'nın en iyi orta sahasının kazandığı maç oldu bence.

Hep söylerim bunu.

Geri
Üst Alt