Ismael Garcia | Yardımcı Antrenör

1716767187297.png
@Hayri Cund

Garsiya abi yok mu şöyle güzel set oyunları numaraları olan bir tanıdığın?

Okan hocanın aklına gir yoksa şutlanacağız de. Geçiş oynayamayınca sıçıyoruz 2 yıldır de.

bu herifin pro lisansı varsa dümenden takımın başına geçirelim. Takımı perde arkasında Mertens- İcardi ve Muslera koalisyonu yönetsin. Tek çıkar formül bu. Yabancı hoca risk şimdi sezon sonu bakılır ona.

Ismael Garcia Gomez: "Burada olduğum üç yıl boyunca Morata gibi kulübe ve soyunma odasına bu kadar çabuk adapte olan birini görmedim. Onu zaten bir futbolcu olarak tanıyoruz, İspanya milli takımının kaptanı ve Avrupa Şampiyonası şampiyonu, bu her şeyi anlatıyor. Ama kişisel olarak, ne kadar mütevazı olduğuna da şaşırdım. Kulüpte hem teknik ekip hem de takım arkadaşları ve taraftarlar tarafından çok seviliyor." (La Region)

Bu abiye göre takım çok rekabetçiymiş

- "Hakan Çalhanoğlu veya Fabian Ruiz gibi isimler, Galatasaray'la anılıyor…" (AS)

Galatasaray Yardımcı Antrenörü Ismael Garcia Gomez: "Evet, isimler her zaman çıkar. Ama kulübün fikri net: Transfer yapılacaksa üst düzey bir oyuncu olmalı. Mevcut kadromuz zaten çok rekabetçi. Kulüp bir transfer yapmaya açık ama sadece mevcut kadroyu net şekilde geliştirecekse. Kadromuz çok iyi ve eğer biri gelecekse kalite anlamında ciddi bir seviye atlatmalı."

Çok rekabetçi herkesin 20 kilo fazlası var. Kim daha hantal konusunda yarışıyorlar doğru.

her kuşu sevdik kaldı ismael..

abi bırakın ya adamın ne demesini bekliyorsunuz...

Galatasaray yardımcı antrenörü Ismael Garcia Gomez: "Ne kadar şanslı ve Okan Buruk'a bana yaptıklarından dolayı ne kadar minnettar olduğumu kelimelerle ifade edemem. Bana sadece yardımcı antrenör olarak değil, ailesinin bir parçası gibi davrandı." (Coaches' Voice)

Galatasaray yardımcı antrenörü Ismael Garcia Gomez: "Galatasaray benim için muhteşem bir deneyim oldu. Türkiye'nin en büyük kulübü. Real Madrid veya Bayern Münih ile aynı seviyede." (Coaches' Voice)

Galatasaray yardımcı antrenörü Ismael García Gomez: "Oyuncularla ilgili bir şey fark ettim. İster Ferrari kullansınlar ve € 10 milyon maaş alsınlar, ister ayda birkaç yüz euroya yarı zamanlı oynasınlar, hepsi insan. Onlar da insan ve hepsinin ilgiye ihtiyacı var."

"Bütün gruplarda egolar vardır. Bütün yetişkin gruplarında, iyi insanların yanı sıra zehirli insanlar da bulabilirsiniz. Bu yüzden yıllar içinde futbol tarafıyla ilgili çok şey öğrenmiş olsam da, özellikle insan tarafının ne kadar önemli olduğunu öğrendim." ( @CoachesVoice )

Herkesin insan olduğunu tam olarak nerede nasıl fark etti acaba,ilk farketti naptı,nasıl tepki verdi,ailesiyle mi paylaştı keşke biraz daha detaylandırsaydı

Sen bu gidişle yarın da ateşi bulursun demedi deme

Hocanın yanında duruyon bi işe yaradıgını gormedık

Geri
Üst Alt