# İsmail Çipe

Lanet devam ediyor.

allahın kıyak geçtiği bir insan. Bu kadar yeteneksizliğe rağmen gs kalesinde olmak dünyada cenneti yaşamak gibi bişey olsa gerek

ilk golde mal gibi yattı yere. 2. gol penaltı. 3. gol çok rahat tutulacak top. 4. golü görmedim. sinirden ızlemedim.

Bu kaleci denen mahluk utanmadan kalenin içinde duruyor. Ulan kalenin içine top atıyorlar nerdeyse bu moron çizgide bekliyor. Haftaya bu HERIF olmamalı kalede. Net küme düşürür bu herif

Bunu 2. kaleci yapan herifnde bizle dalga gectigini ve öyle bir haltttanda anlamadigini anlamış olduk

gerçekten nasıl başarabiliyoruz böyle adamları yıllarca Galatasarayda tutmaya inanılır gibi değil. halısahalarda bundan daha iyi tonla kaleci var

Altyapıdan 17 yaşındaki çocuğu koyarım kaleye, yine bunu koymam. Takım içerisinden başka mevkiden adam koyarım kaleye, yine bunu koymam.

Soytarının teki bu.

Aldığın parayı hayir kurumuna bağışla.

Görüyorum ki din'e bağlı birisin, o para helal değildir haberin ola.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

kaleci falan değil. Torrent tekrar oynatirsa söverim, halısahada yenmeyecek golleri icine alıyor kova

Adamlarin 7 isabetli şutu var 4ü gol oldu
3. gol nedir öyle ya nasıl bir atlamadir o topa ucamadi bile bu patates cuvali. rezillik yemin ediyorum

2. golde yatilip alınacak top ama bu moron kale çizgisinde duruyor.

Bunun amatorde bile işi yokken nasıl olurda GS kalesini korur yav. kimin torpillisi bu arkadas

3. gol nedir öyle ya nasıl bir atlamadir o topa ucamadi bile bu patates cuvali. rezillik yemin ediyorum

2. golde yatilip alınacak top ama bu moron kale çizgisinde duruyor.

Bunun amatorde bile işi yokken nasıl olurda GS kalesini korur yav. kimin torpillisi bu arkadas
Babasi kim bunun ya onu bi ogrenmek lazim bisey var cunku
Saskinim baska bisey degil
Kaleci degil bu yav

Geri
Üst Alt