# İsmail Çipe

Hamdi babayı ozledik..
1080

kaç posta yer bugün

Gerizekalı taraftarlar top buna gelince ıslıklıyor ulan adamın ne suçu var

Çok uzun zaman önce sözleşmesi fesih edilip gönderilmeliydi gönderilmedi üstüne yenilendi ve her maçta 11 oynatılmaya devam ediyor yazıktan başka diyecek bir şey yok.

Gerizekalı taraftarlar top buna gelince ıslıklıyor ulan adamın ne suçu var
Taraftar ne yapsın ki ? Oynatan hocayı eleştiriyorsun “daha yeni geldi ooo hebele hübele glu glu” diye üstüne atlıyorlar. Yönetim istifa diyosun takan yok. Taraftarda kendisini ıslıklayarak tepki gösterip sinirini atıyor doğru mu ? Sonuna kadar doğru

Taraftar ne yapsın ki ? Oynatan hocayı eleştiriyorsun “daha yeni geldi ooo hebele hübele glu glu” diye üstüne atlıyorlar. Yönetim istifa diyosun takan yok. Taraftarda kendisini ıslıklayarak tepki gösterip sinirini atıyor doğru mu ? Sonuna kadar doğru
Bu vakte kadar kaleci getirmeyen adamlara tepki gösterecekler, olan kaleciyi daha da düşürmeye gerek yok o açıdan diyorum.

dediğine kısmen katılmakla beraber şu şekilde kendi fikrimi ekliyeyim.

maça giden taraftar (benim bakış açım tabii )
1) coşar,coşturur
2) takımı ateşler, hakemi küfür manyağı eder korkutur
3) karşı takımı dağıtmaya ıslıklar
BUNLARDAN SONRA
4) yönetime tepki koyar gerekirse...
maç biter ondan sonra
5) kendi topçusuna tepkisini koyar...

bizim stattaki taraftar bambaşka şu an - gitmelerini takdir ederim ama TV de izler gibi maç izliyorlar.

gelelim Çipe'ye.

ulan her çkeilen şutta neredeyse olduğun yerde oturuşa çöküyorsun arkadaş ben anlamıyorum.

Geçen hafta da söyledim manav olsan bu ülkeye bu takıma daha cok katkın olurdu. sen acilen bu mesleği bırak ya basketbol yap yada hizmet sektörüne atıl. Senden olmaz evlat.

Geri
Üst Alt