Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 48.429
- 49.815
- 3.133
Hamdi babayı ozledik..

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hamdi babayı ozledik..
yalnızdım bir tanem yine dün akşamBugun yine seni göreceğim için çok mutsuzum
Çipe Skills
Taraftar ne yapsın ki ? Oynatan hocayı eleştiriyorsun “daha yeni geldi ooo hebele hübele glu glu” diye üstüne atlıyorlar. Yönetim istifa diyosun takan yok. Taraftarda kendisini ıslıklayarak tepki gösterip sinirini atıyor doğru mu ? Sonuna kadar doğruGerizekalı taraftarlar top buna gelince ıslıklıyor ulan adamın ne suçu var
Bu vakte kadar kaleci getirmeyen adamlara tepki gösterecekler, olan kaleciyi daha da düşürmeye gerek yok o açıdan diyorum.Taraftar ne yapsın ki ? Oynatan hocayı eleştiriyorsun “daha yeni geldi ooo hebele hübele glu glu” diye üstüne atlıyorlar. Yönetim istifa diyosun takan yok. Taraftarda kendisini ıslıklayarak tepki gösterip sinirini atıyor doğru mu ? Sonuna kadar doğru
Taraftar ne yapsın ki ? Oynatan hocayı eleştiriyorsun “daha yeni geldi ooo hebele hübele glu glu” diye üstüne atlıyorlar. Yönetim istifa diyosun takan yok. Taraftarda kendisini ıslıklayarak tepki gösterip sinirini atıyor doğru mu ? Sonuna kadar doğru
Tamam işte tepkisini gösteriyor yönetim istifa diyor kim takıyorBu vakte kadar kaleci getirmeyen adamlara tepki gösterecekler, olan kaleciyi daha da düşürmeye gerek yok o açıdan diyorum.