Ekzajere etme refik. Adamin hatasini beklemek yerine o gun itiraz etseydin keske postuma.
Sende kabul edersin ki bu maca kadar eli yuzu duzgun bir performansi vardi. Bu yuzden Hatay macinda da sinavi gecip kaleyi devralmasi fikrindeydim. Bu maca kadar ki gecen surecte uruguayli nin performansi bir tik atti ve ismail bu macta kotu bir performans gosterdi. Su noktadan sonra sansini kaybetmis oldu. Tutar tabirini herkes icin soyledim sana ozel degil. Dun fatih ozturk konusuna atilan mesajlara bakarsan anlayacaksin dedigimi. İsmaili hala yetenekli buluyorum ve silmedim ama artik bu sezon icin oynayamayacagi bir gercek. Bu saatten sonra sonra muslera yerine oynasin dersem asil sorun baslar. bu mac itibariyle bende yanildigimi belirtip aceleci davrandigimi soyleyerek elestirine kismen hak verip payimi cikariyorum bundan gocunmam. Burdan sana ekmek cikmaz dememimde sebebi budur . Evet ismail gibi bende hataliyim . Gunun galibi olarak ovunebilirsin bu isler boyle. Fazla tepki verdiysek affola ama sende biraz empati yapabilirsin. Ve Muslera'nin ilk hatasinda senden ayni sekilde alinti yapmayacagimi simdiden soyleyeyim pusuya yatmak tarzim degil. Ben dogru da hatali da olsa yorumlarima devam edecegim polemik pesinde olma niyetim yok.