GSC Haber Ismail Jakobs: "Takım için fedakarlık yaptım sakat sakat oynadım"

Biz senden raziyiz.

Ben hasta hasta işe geldim. Milyon Euro maaş alanlar böyle ağlıyor ya, delirmemek elde değil. Yine de bu sektörde yaptığı şeye fedakarlık deniyor, helal olsun.

Yunus'un ki daha buyuk fedakarlik. O bi sey demiyorsa, sana hic laf dusmez. Bos yapma, isini yap.

Zaten sezonun yarısı sakatsın be birader

Sanki cepheye sırtında yüzlerce kiloluk mermi taşıdı başlığa bak gördükçe sinirim zıplıyor.

Nereden bulaştık bu futbol denen bu 22 adamın bir topun peşinde koştuğu medeniyetsiz ve ilkel barbar sporuna yaa.

Kardeşim sen zaten sakat doğmuşsun, fedakarlığı hayata tutunarak kendin için yapmışsın. Yılmamışsın, pes etmemişsin.

Çokta eleştiri yok adamı sahada göremiyoruz eleştiremiyor bile insanlar fazla tripli.

Yavv şimdi ağız burun sövsek boşuna ban yemiş oluruz. Union maçı neden gitti.

Iyi topcu ama kronik sakat maalesef

Zaten sakatlik sorunlari olmasa bize düsmezdi diye düsünüyorum

yazın istediği zammı yapamayınca PL'ye satmak zorunda kalıcaz ucuza

o yüzden şimdiden MYKOLENKO ile el sıkışalım derim

Gönderin gitsin. Sürekli sakat olan adamdan hayir gelmez. 2 hafta sonra iyileşse ve tekrar oynasa 2-3 haftaya yine bir yerini tutar sonra sakat sakat oynadim der. Dikiş tutmayacak belli..

Futbol zekası gibi genel insani zekasının da yüksek olduğunu, satır aralarında belli ediyor.

Sık sakatlanmakla kronikleşmiş sakatlığı bulunmanın farklı şeyler olduğunu hiçbir zaman anlamayacak tipler var, konuyu düşünmüyorlar bile...

Geri
Üst Alt