İsmail Kartal: "Avrupa'da şu an en çok gol atan takım Fenerbahçe'ymiş, ben de içeride öğrendim"

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
İsmail Kartal: Baştan sona üstün taraftık

Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe, Ankaragücü'nü konuk etti. Sarı-lacivertliler Cengiz Ünder'in golleriyle maçı 2-1 kazandı.

Sarı-lacivertli takımın teknik direktörü İsmail Kartal, mücadele sonrasında açıklamalarda bulundu.
Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal, mücadele sonrasında; "Biz Ankaragücü'ne karşı gayet iyi hazırlandık. Maç başından sonuna kadar üstün olan taraf bizdik. Daha farklı galibiyet olabilirdi. Ceza sahasına fazla giremediler. Sonuçta bu bir yarış. 3 puanı aldık ve yolumuza devam ediyoruz.İsmail Kartal: "Avrupa'da şu an en çok gol atan takım Fenerbahçe'ymiş. Ben de içerde öğrendim. İnşallah bu istatistiği şampiyonlukla ve kupalarla taçlandırırız." dedi.

Deneyimli teknik direktör açıklamasının devamında; "Oynatacağımız oyuncularla maç öncesi konuşuyoruz. Dinlenmesi gerekenleri dinlendiriyoruz. Aynı oyunculara yük vermeden, biraz daha yayarak devam etmek istiyoruz.Yerli bir santrfor arıyoruz. Birkaç aday var. Bununla ilgili kulüp tarafı görüşmeleri sürdürüyor." dedi.

Deneyimli teknik direktör sözlerinin devamında; "Yediğimiz golden ötürü Livakovic maçtan sonra özür diledi. Çıkmasa daha iyiydi. O an o kararı verdi, öyle oldu. Futbolda bunlar var. Sonuçta kazandık. İrfan Can Kahveci'nin dinlenmeye ihtiyacı vardı. Son 2-3 haftadır hasta hasta oynuyordu. Bu maç tamamen dinlendirdim." ifadelerini kullandı.

PENALTI ????! HU HU PENALTI ???!

KAÇ TANe Pen - al - tı ?????

kasaba takımından en çok gol yiyende fenarbahceymiş içeri git onu da öğren..6 tane yediniz...

Y kafalı

20231231_154721.webp

Avrupa'da şike yapılabilen tek lig bizimki olduğu için olmasın o? Hakem desteğiyle iki senedir en kritik dakikalarda aldığın uydurma penaltılarla yürüyüp gitmektesiniz. Rakipler size dokunduğu anda faul alıp rakip atakları da hakemler tarafından kesilip her türlü kollanan bir takımsınız. Ayrıca rakipler size maçları başkanınızın şirket reklamları gibi maddi kaygılar karşılığı verip geçmekte. Yayıncı kuruluşun size desteği bize kösteğine girmiyorum bile.

Dünya'da en çok penaltı alan takımlar listesini de bir aç bak, ne kadar açık bir farkla birinci olduğunu da öğrenip tekrar bir şaşır diyeceğim ama sen zaten biliyorsun gerçeği İso.

Bir şekilde düşen takım oyununu ve ikinci yarıdaki performans düşüklüğünü kapatmak için konuyu sürekli başka yerlere çekiyor. Babayı alacak, kendisini bu sene göndericez inşallah tekrar hacca.

Normal futbol izleyicisine fb yüz gol atmış desek ve sonra uefanın şikeden ceza alan kulüp listesini göstersek hafif bi güler sonra şikedir o der

Yapma yav? Öylemiymiş??

Rakipleriniz her maç donunu indirip size domaldığı için olabilir mi acaba?? Tipini sevdiğimin saksağan kılıklısı!

Ulan madem o kadar iyiysin sezon sonu avrupadan bir buyuk takimda hocalik yapabilir misin? Kim takar seni lan
Penaltisiz macin mi var senin

Geri
Üst Alt