Tarık Erkır
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 11.554
- 4.297
- 1.948
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alakayı boşverip mizaha doyalım derim.Ne alaka la

su şişesinin isonun kafaya geldiği anın görüntüsü yok mu yarılalım![]()
Önce istifayı kabul etmeyip sonra kovacaklarBu arada sallantıda istida ile gemiyi terk etme işini büyütenleri de anlamayacağım. Biri zaten istifa ediyorsa vazgeçtiği, takımına inanmadığı yada takımıyla bir şeylerin koptuğu ve düzelmeyeceği için ediyordur. Öyle birini istifadan döndürmekte ayrıca bana saçma geliyor. Zorlu bir dalgada gitmek isteyen bir kaptana ondan sonra mürettebat ne kadar inanır ki?
Bu tarz durumlarda özellikle TD'de yokken oyuncular daha ekstra oynarlar genelde.Keşke hemen pazar günü derbi olsa tam koyulacak zaman bunlara
su şişesinin isonun kafaya geldiği anın görüntüsü yok mu yarılalım![]()
Yalan bence o ya? Öyle bir şey olsa görüntü düşerdi şimdiye kadar herhalde. Bir de söylerdi yani. Orada belli ki yönetim başka bir TD ile görüşme, hazırlık vb. olmuş. Kendisi de bunu duyunca CL'de de 1 puan aldım. Konsolide edeyim demiş gibi bir ihtimal. Diğer ihtimal de eleştirileri bu şekilde taraftarları onların üzerine salarak keselim olayı da olabilir.su şişesinin isonun kafaya geldiği anın görüntüsü yok mu yarılalım![]()
akşam olduğu için mi?Hüzünlendim
Kovularak gitmediği için ama tiyatro dönüyor gibiakşam olduğu için mi?