Haber İsmail Kartal Önce İstifa Etti Sonra Geri Döndü!

Eyvah eyvah

Loading

1789073128594.webp

Bu arada sallantıda istida ile gemiyi terk etme işini büyütenleri de anlamayacağım. Biri zaten istifa ediyorsa vazgeçtiği, takımına inanmadığı yada takımıyla bir şeylerin koptuğu ve düzelmeyeceği için ediyordur. Öyle birini istifadan döndürmekte ayrıca bana saçma geliyor. Zorlu bir dalgada gitmek isteyen bir kaptana ondan sonra mürettebat ne kadar inanır ki?

Bu arada sallantıda istida ile gemiyi terk etme işini büyütenleri de anlamayacağım. Biri zaten istifa ediyorsa vazgeçtiği, takımına inanmadığı yada takımıyla bir şeylerin koptuğu ve düzelmeyeceği için ediyordur. Öyle birini istifadan döndürmekte ayrıca bana saçma geliyor. Zorlu bir dalgada gitmek isteyen bir kaptana ondan sonra mürettebat ne kadar inanır ki?
Önce istifayı kabul etmeyip sonra kovacaklar

su şişesinin isonun kafaya geldiği anın görüntüsü yok mu yarılalım :asd:
Yalan bence o ya? Öyle bir şey olsa görüntü düşerdi şimdiye kadar herhalde. Bir de söylerdi yani. Orada belli ki yönetim başka bir TD ile görüşme, hazırlık vb. olmuş. Kendisi de bunu duyunca CL'de de 1 puan aldım. Konsolide edeyim demiş gibi bir ihtimal. Diğer ihtimal de eleştirileri bu şekilde taraftarları onların üzerine salarak keselim olayı da olabilir.

Ulan utanmaz yüssüz birde hacı hoca olacaksın.ulan kaç senedir it gibi kullanıp atıyorlar seni..Gene utanmadan geldin şimdi su şişesi attılar diyemi artistlik yapıp gidiyorsun.
Olum bunlarla aramızdaki seviye farkı inanılmaz diyorum.Sokra alklıma dursun denen hain geliyor sinirleniyorum.

Geri
Üst Alt