Haber İsmail Kartal: "Yabancı kuralı değişebilir"

Yahu senaryo çok açık ve net aslında. Çobanispor ola ki playoff turuna kadar gelir ve bu turu da geçip CL'ye katılırsa transfer sezonunun son günlerinde pat diye bir anda kuralı değiştirecekler. Çünkü CL'ye katılım durumunda bunların eline de CL'den ayakbastı parası gelecek hem de oyuncu getirme konusunda CL katılımı kozunu da kazanmış olacaklar. Bizim başkan ve yönetim de yukarıdan gelen bir telefonla boyun eğdirilecek. Ha CL'ye katılamazlarsa kural değişmez diye tahmin ediyorum. Çünkü Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmasını istemiyorlar. Nedeni de Galatasaray CL'de dev takımları yendikçe "Yapı Var" masalını anlatamıyorlar, yapı algısını kasmakta zorlanıyorlar. Algı manipülasyonu yapıp kamuoyunu baskı altına alamıyorlar. Galatasaray'ın görkemli Avrupa galibiyetleri çok zorlarına gidiyor it oğlu itlerin.

Ligin baslamasine ne kaldi? Neye göre daha degisebilir?

Kural bu saatten sonra değişirse Hacıosmanı komple Uçukwuçu'nun üzerine oturtmayan yönetim bu ülkeyi terketsin.

Bu aparat konuşmasa bizim sözde yönetimin hayatta haberi yoktur bu durumdan eminim

Bence baştan beri planlıydı bu. Bizi bilerek yanlış yönlendirdiler, Fb ise değişeceğini bildiği için hep öyle hareket etti.

bizim yönetime güvenim %0.

tüm samimiyetimle söylüyorum ki aziz yıldırım işin içine 1-2 tane siyasi isim sokar gerekirse, dursun'a bi telefon gelir, bizimki de point hotel resepsiyonisti gibi tabii efendim tamam efendim çeker.

sonra da kendisine sorulursa hani yabancı kuralı size yarıyordu, diğer takımlar zor durumdaydı neden desteklediniz vs

çıkıp şunu diyecekler talimatla;
"biz başka takımlara değil kendimize bakıyoruz"

Belki sırf bu kural yüzünden biz Lesley'i kiraladık o mevkiye. 12+2 olsaydı belki de atıyorum Curtis Jones gelmişti, belki beleş Kessie gelmişti vs.

Bu saatten sonra dik duruş gösteremeyen yönetime ağır sövmek lazım da işte bizimkilerin ne olduğu da ortada.

Yok kardes degismeyecek dendi bitti. Bosa debelenme

Haziran'da yapılacaktı o iş artık bitti. Herkes ona göre hazırlığını yaptı. Siz de hıyar gibi 30 tane yabancıyı doldurmasaydınız kadroya gerizekalılar.

Bu saatten sonra yapılması gereken gelecek sezon ve sonraki sezonlar için serbest ya da serbeste yakın adam gibi bir kural belirlemek.

Bu saatten sonra degistirenin soyu sopu zaten bellidir de yine de paraya kıyıp alacaksin 2 tane 23 yas altı elit +Can Uzun+1 tane ustu elit, diyeceksin ki "ne bok yerseniz yiyin ama çıkıp ta yapi mapi diye aglamayin, bu şikedir." Tabi Dursun ve ekibinden beklenmez boyle bir sey o ayri.

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bizim yönetime güvenim %0.

tüm samimiyetimle söylüyorum ki aziz yıldırım işin içine 1-2 tane siyasi isim sokar gerekirse, dursun'a bi telefon gelir, bizimki de point hotel resepsiyonisti gibi tabii efendim tamam efendim çeker.

sonra da kendisine sorulursa hani yabancı kuralı size yarıyordu, diğer takımlar zor durumdaydı neden desteklediniz vs

çıkıp şunu diyecekler talimatla;
"biz başka takımlara değil kendimize bakıyoruz"

Belki sırf bu kural yüzünden biz Lesley'i kiraladık o mevkiye. 12+2 olsaydı belki de atıyorum Curtis Jones gelmişti, belki beleş Kessie gelmişti vs.

Bu saatten sonra dik duruş gösteremeyen yönetime ağır sövmek lazım da işte bizimkilerin ne olduğu da ortada.
Böyle bir senaryo yaşanması muhtemel renktaş

Ama benim esas sinir olduğum yer ise sonrasında yaşanacak olanlar

Mesela daha yeni kura çekimi muhabbetinde yaşanmış örnekdeki gibi

Bu olay sanki bir tek bizim işimize yarıyormuş da onu bozmuşlar ve adalet sağlamışlar gibi medyada yalan algı yapan şerroları dinlemek de ayrı bir mevzu

Halbu ki adamlar kendilerine göre ayarlıyor her şeyi ama arsızca seni suçluyor ve senin yönetiminden tek ses çıkmıyor

O yüzden olaya yalnızca transferden bakmamak lazım

Bu yönetim GS'ın hakkını savunmayan ve bize asla yakışmayan bir yönetimdir

O yüzden bu yönetim acilen baskı ile istifa ettirilmelidir...

Bos bos laflar.

3 hafta kalmis ligin baslamasina.
Alelen hile yapmis olurlar.

Bu maraba bi yerlerden garanti almış o sinsi gülüşün başka açıklaması yok çünkü

Geri
Üst Alt