Haber İsmail Kartal: "Yabancı kuralı değişebilir"

12+2 olursa ligden çekilelim. Trabzonda bize katılacaktır çünkü 10+4e göre transfer yaptı onlar da

Bizim sevgili hocamız dahil ligten hiçbir hoca bu kural neden hersene değişiyor demedi şimdiye kadar cunku bizim hocamız dahil hepsi günlük hatta anlik planlar yapiyorlar

Bizim sevgili hocamız dahil ligten hiçbir hoca bu kural neden hersene değişiyor demedi şimdiye kadar cunku bizim hocamız dahil hepsi günlük hatta anlik planlar yapiyorlar
Candaş Tolga Işık: Yabancı oyuncu kuralı 10+4 şeklinde uygulanacak.

Okan Buruk: "Yabancı kuralı nedense her sene değişiyor.. Ben şeyi anlayamadım; 10+4 mesela 4 tane yabancı genç almak zorundayım. Ben neden yabancı genç oyuncu yetiştiriyorum ki? Türk genci yetiştireyim okey ama yabancı genci neden yetiştireyim?"

Biz transfer yapmayacağız bizi ilgilendirmiyor, Kaan Ayhan'la devamke bro.

Degismez bence. TFF bu kadar tekrarlayip, daha bir kaç hafta önce açiklama yaparak üstüne basa basa kuralin arkasinda durmalariyla birden degistirmek inanilmaz derecede yaralar kendilerini. Ibrahim Haciosmanoglu gerizekalinin önde gideni ama pek geri adim attigini, tükürdügünü yaladigini görmedim TFF baskani olarak diyorum bunu, TS'de dediklerini tabi geri vitesledi baskan olurken.
Ben olduğum müddetçe yabancı var olmayacak dedi, orta hakem bile yabancı oldu. Yanar dönerin daniskasidir bu adam

Bu kuklanın özgüveni nereden geliyor. Bitmiyor 12 artı 2 ısrarı

Bu marabaya birileri söylemiş değişeceğini başka açıklaması yok o özgüvenin. Yönetim bu işin karşısında durmalı

Murat abi Dursun başkanımın daha güzel bir görseli yok muydu avatarına koyacak
😁 Contrastla oynanmış bir tane var da, millet benden sogumasin. Bı ara Keramettin admir önderliğinde hepimiz avatarı dursun yapmıştık, oradan kaldı.

Dursun başkanımın kulakları olduğundan daha büyük ama bu görselde
dursun-ozbek-in-kulaklari_2376583.webp

Ben yine insaflı davranmıştım halbuki

Niye bizden cok rakibe yarayacak bir degisikligi istiyorsunuz? Rakipten bize ne demeyelim lutfen.

Niye bizden cok rakibe yarayacak bir degisikligi istiyorsunuz? Rakipten bize ne demeyelim lutfen.
Bu ülkede kurallar ya tezekbahçe lehine esnetilir eğer esnetilemiyorsa da değiştirilir.

Şu kuralı değiştirecekler bizimkiler ağızlarını açıp a diyemeyecek, iki gün sonra yapı mapı diye lafları kendileri yiyecek.

Bu duyumu nerden aldın isotcum 20 tane yabancın var diye olta atıyorsun sanki

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt