Onur Bakır
Hocaların Hocası
- 22 Ocak 2010
- 52.230
- 33.599
- 3.073
12+2 olursa ligden çekilelim. Trabzonda bize katılacaktır çünkü 10+4e göre transfer yaptı onlar da
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hiçbir şekilde işimize gelmezBütün kulüpler istedi diye değiştirirler bizimkiler de razı olur. Bir bakıma 12+4 olursa bizim de işimize gelir, 1+2 hakkımız varken 10 numara, 8 numara, sol stoper, kanat, yedek santrafor halen eksik.
Bizimkiler yatıp kalkıp kuraldan şikayet ediyor, duacısı bile olurlar Fener'in ne ligden çekilmesi.12+2 olursa ligden çekilelim. Trabzonda bize katılacaktır çünkü 10+4e göre transfer yaptı onlar da
Candaş Tolga Işık: Yabancı oyuncu kuralı 10+4 şeklinde uygulanacak.Bizim sevgili hocamız dahil ligten hiçbir hoca bu kural neden hersene değişiyor demedi şimdiye kadar cunku bizim hocamız dahil hepsi günlük hatta anlik planlar yapiyorlar
Ben olduğum müddetçe yabancı var olmayacak dedi, orta hakem bile yabancı oldu. Yanar dönerin daniskasidir bu adamDegismez bence. TFF bu kadar tekrarlayip, daha bir kaç hafta önce açiklama yaparak üstüne basa basa kuralin arkasinda durmalariyla birden degistirmek inanilmaz derecede yaralar kendilerini. Ibrahim Haciosmanoglu gerizekalinin önde gideni ama pek geri adim attigini, tükürdügünü yaladigini görmedim TFF baskani olarak diyorum bunu, TS'de dediklerini tabi geri vitesledi baskan olurken.
korkmayın la fener iyi kadro kuruyor diyeHiçbir şekilde işimize gelmez
Murat abi Dursun başkanımın daha güzel bir görseli yok muydu avatarına koyacakBen olduğum müddetçe yabancı var olmayacak dedi, orta hakem bile yabancı oldu. Yanar dönerin daniskasidir bu adam
Murat abi Dursun başkanımın daha güzel bir görseli yok muydu avatarına koyacak
Dursun başkanımın kulakları olduğundan daha büyük ama bu görseldeContrastla oynanmış bir tane var da, millet benden sogumasin. Bı ara Keramettin admir önderliğinde hepimiz avatarı dursun yapmıştık, oradan kaldı.
Dursun başkanımın kulakları olduğundan daha büyük ama bu görselde
İşte onu diyorum kim diyorsa Yönetim bunların yanar dönerliğini yüzüne vursun. Buldun kim söyletiyor bunaBu marabaya birileri söylemiş değişeceğini başka açıklaması yok o özgüvenin. Yönetim bu işin karşısında durmalı
Bu ülkede kurallar ya tezekbahçe lehine esnetilir eğer esnetilemiyorsa da değiştirilir.Niye bizden cok rakibe yarayacak bir degisikligi istiyorsunuz? Rakipten bize ne demeyelim lutfen.